Brutalne sa mi prehrieva tato grafika zo zadnej strany PCB pod GPU, neudrzim tam prst ani 1.2568951ms... Co s tym?
Printable View
Brutalne sa mi prehrieva tato grafika zo zadnej strany PCB pod GPU, neudrzim tam prst ani 1.2568951ms... Co s tym?
Tak tam ten prst nedávej :) Ne, tyhle grafiky se hodně přehřívaj, Gf4Ti obecně, s tím nenaděláš.. Můžeš to chladit, ale moc si tím nepomůžeš. Já tam hodil Zalmana, na paměti pasivy a celou ji ofukuju 92*92 větrákem (na pomalý otáčky..) - a snad tolik nepeče - ale na PCB zespodu si už nesáhnu..
normál,,,topí a jede
je to normalni , dej tam nejaky pasivy :wink:
mel jsem ji taky a topila jako das - jak jadro, tak pameti (4ns samsungy, sly dost blbe taktovat). na pameti dej pasivky (pomohlo to tak o 30mhz efektivne) a na jadro starsi pasiv (navrtat ho a pridelat ke karte - ta karta ma 4+2 montazni otvory, docela luxus ;D )
Směruj proud vzduchu i na tu sponu, moc to nepomůže, ale prst se na tom pak udržet dá. Jinak odlehči teplotně GPU - lepší chlazení z něj odebere víc tepla. Jinak pro lepší taktění Ti4200 jsou pasivy na pamětech skoro nutností.
Pasivy na pamatiach mam, ale aj tak nejde moc taktovat :? Max. 555Mhz :evil:
Tak to je buď někde chyba, nebo máš špatnej kousek, já jsem bez pasivů vytáh paměti na 587MHz (3DMark2001SE v poho, 3DMark03 se už sekal).
Nema :wink: Ja kdyz ho mel,tak mi ramky taky jeli asi jen na 560mhz,ale na tech 560mhz meli v 3D Marku cca stejnej vykon jako u meho prolinka na 585-590mhz,takze maj lepsi casovani :wink:Citace:
Původně odeslal Buddha
Odesel mi vetrak na grafice a taxem to vyresil po svem
http://wallot.ic.cz/pc1.jpg
http://wallot.ic.cz/pc2.jpg
Jeste chybi regulace otacek protoze je to nejhlucnejsi vetacek ve skrini.
heh, tak uplne stejne jsem to mel taky - i stejny pasivy na pameti (jen jsem nebyl linej a rozrezal jsem je, aby byl jeden pasiv na jednu pamet ;D )Citace:
Původně odeslal wallot
Vepredu jsou rozrezany, ale vzadu to nebylo potreba a uz me to rezani nebavilo :-)Citace:
Původně odeslal riksa
2wallot: to se ani nedivim ;D
za jaky diry jsi uchytil ten pasiv? za ty 4 okolo gpu nebo za ty 2 (dal od jadra) na kterych visel ten puvodni chladic? ja to mel na tech dvou vzdalenejsich kvuli medeny podlozce na chladici
Na ty dve vzdalenejsi protoze jsem nemel tak maly vruty aby prosly tema co jsou hned u GPU. Ale pasiv drzi dobre (je jenom hlinikovej takze neni tezkej)Citace:
Původně odeslal riksa
Jeste jsem udelal upgrade. Dal jsem tam Artic Cooling TC 8cm vetrak a je uplnej klid.