Mám základní desku ECS K7S5A Pro, v tom Durona 750tku a TNT2 grafiku. Jede mi na AGP 2x, bez problémů. Hodim tam AGP4x, tak mi nechtěj naběhnout wokna. Zkoušel jsem to přeinstalovat již několikrát, ale stejnej problém. Nevíte, co s tim?
Printable View
Mám základní desku ECS K7S5A Pro, v tom Durona 750tku a TNT2 grafiku. Jede mi na AGP 2x, bez problémů. Hodim tam AGP4x, tak mi nechtěj naběhnout wokna. Zkoušel jsem to přeinstalovat již několikrát, ale stejnej problém. Nevíte, co s tim?
zkoušet jiný AGP driver / bios grafiky?
Nektery TNT2 jsou jenom AGP 2x.Citace:
Původně odeslal T@UI.KK
Mas SiS AGP driver (1.17) ?
Jinak bych se s tim netrapil. Rozdil ve vykonu TNT2 na AGP 2x a 4x je nepostrehnutelny.
Ja snad nevidel zadnou TNT2 na AGP 4x (je to podvod od nVidie)Citace:
Původně odeslal Sasa
Ja mel teda TNT2Pro od Axle a ta na AGP 4x na K7TPro2 jela.Citace:
Původně odeslal PhoB
Já mam TNT2 pro od inno3D, jinde jede bez problemu, ale v K7S5A Pro ne, ne a ne. Tak ja nevim. Zkusim upgrade BIOSu, snad to pujde
tim se netrap ja mel stejnou desku i grafiku s tim rozdilem ze me tam behal duron 900mhz a problemy s grafikou se vyresily zakoupenim gforce2mx 400 64mb doporucuju to same a mas pokojCitace:
Původně odeslal T@UI.KK
Taky jsem to tak udelal. Do toho Durona jsem dal toho --- radeona 9100, a AGP 4x úplně bez problémů. Takže díky za rady. Ta TNT2 už taky chodí - upgrade biosů.