Mam K7T 266 Pro A (=stary shit) ale menil sem ted chladice(jak vidite podle moji sestavy dole) a najednou mi bios prestal ukazovat otacky chladicu-a to mam primo do desky zapojene dva...pomuze nekdo?
Printable View
Mam K7T 266 Pro A (=stary shit) ale menil sem ted chladice(jak vidite podle moji sestavy dole) a najednou mi bios prestal ukazovat otacky chladicu-a to mam primo do desky zapojene dva...pomuze nekdo?
nektery desky maji problem rozpoznat otacky od cca 1500ot. a niz; nemas to nejak regulovany nebo tak, ze ti to deska nerozpozna?
Jo jenze mam tri nastaveni-High Middle a Low jenze predtim mi to slo na Middle a High a ted uz vubec...porad ukazuje nulu
Cim to meris? V MBM jde nastavit delitel ventilatoru - nastav nejake velke cislo (16 nebo 32). To urcite pomuze.
Je to ale globalni vec, takze to ovlivni vsechny programy .. ale po restartu se to musi nastavit znovu.
pod linuxem je to parametr nekde v /etc/sensors.conf - taky delitel.
Asi sem to rekl spatne-vzadu na PC mam zaslepku kde na nastavuju rychlost vetraku...co je to MBM?ja sleduju rychlost v Biosu a v SpeedFanCitace:
Původně odeslal Marty
MBM je MotherBoard Monitor - monitorovaci programek. blba otazka, ale zapojeny to mas dobre a vetraky ten monitoring podporujou, ze jo...
Jo zapojene to mam dobre- asi dva dny zpatky mi to ukazovalo otacky i v biosu i v programech..fakt nevim cim to je
to sa niekedy stava. hlavne u via:) ale len niekedy. parkrat preistaluj tie programy a musi to bezat.Citace:
Původně odeslal Zdenek Dubnicky
jenom ze me to neukazuje ani bios...