Ako sa da dat dole ten passivak z chipu, aby som ho neposkodil. ??? Aj mne to vrci a chcem tam dat vykonejsi chladic. Skusal som dat dole passivak na jedej doske zo southbr. a poskodil som ho.
Printable View
Ako sa da dat dole ten passivak z chipu, aby som ho neposkodil. ??? Aj mne to vrci a chcem tam dat vykonejsi chladic. Skusal som dat dole passivak na jedej doske zo southbr. a poskodil som ho.
Medzi pasív a GPU jemne zastrčiť tel. kartu a potom medzi kartu a pasív šroubovák a skúsiť odpáčiť. Ďalšia možnosť, odrezať pasív od GPU (niektorý použili žiletku, iný dentálnu niť).
Presne tak, ja som mal ten isty problem, bal som sa to silit, ale bez obavy to "nasilu" odtrhni. POHODA 8-)Citace:
Původně odeslal xDodox
No jeste jedna moznost tu jsem pouzil ja strc kartu do mrazaku dej ji do antistatickeho obalu a nech ji tam 30min me sel krasne dolu 8-)
Aj o tom som už počul.Citace:
Původně odeslal Johnyy83
Alebo ju poriadne rozpal nejakom gamesou a takto pekne za horuca ti pojde lahsie dole !!
a ako je to s lapovanim GPU ? som pocul ze na Gpu je velky vyskovy rozdiel, mozem to veselo zbrusit ? :?
no vono zalezi co mas za chip treba takova radeon9700 tu bych fakt nebrousil , a to jako chces primo na fpu hodit silichrom ? to zni goood :-)sCitace:
Původně odeslal Crazy Horse
no mam 8500LE od hercula, silichrom ? huh ?