Citace:
Původně odeslal hr
Porad to nefunguje. Zkousel som celou instalaci debianu plus sem dal nainstalovat nvidia ovladace ktere byli soucasti 7 cd debianu a nic. Furt to nejede. Omylaji se tam dokola 3 veci. Bud neumi najit zdrojaky k jadru, kdyz je nahodou najde tak mu chybi nejakej soubor, pak mu jeste vadi jina verze gcc-cka to sem spravil a kdyz se to nahodou nainstaluje pak to zase hadze ze tam chybi nejake soubory ktere se meli nainstalovat pri instalaci ovladacu. Nevim kde je chyba jestli u nvidie anebo debianu, anebo ve mne ale tak dementni OS jakym je debian sem jeste nevidel. Ma sice dobre prepracovany balickovaci system ale jinak je to maximalne non-install friendly OS. Dneska ma to po asi 20 reinstalaci dozralo tim ze x-system byl primarne pristupny jenom superuzivateli.
Chlape, priznej, ze je to mezi klavesnici a zidli. Ja mam Debian, ovladace instaluju z toho nviduiackeho jejich baliku, ktery stahnes z webu nvidie, dam tri entery a je to. Ze musis mit gcc stejne verze jako tu, ktera byla pouzita pri kompilaci jadra je samozrejmost. Kdyz mas zdrojaky jadra v /usr/src/linux, tak zadny problem byt nemuze (samozrejme mas odpovidajici jadro a verzi ovladacu).