-
TEAC dvd
Mam taky problemik s dvd, neviem kde to hodit, tak skusam tu. Spravil som par filmov cez dvd shrink, napalil cez Nero na Toshibe ..... mne to ide na Toshibe, Asuse a Panasonicu S35 vsetko v pohode. Len brachovi to na PC na TEAC dvd sem tam zasekne 2 filmy .... cital som ze problem je v DVD shrink .... da sa to nejak vyriesit aby mu to nezasekavalo ? Skusal som prehravace Power dvd, Windvd, Asus dvd .... stale robi to iste. Novy firmaware na TEAC som nenasiel nikde, ten by to mozno vyriesil. Help me :-(
-
hele je to jak v blázinci.Já mám teac W 50D.Ze začátku bylo všechno v poho, dělal jsem kopie přes Instant copy 8.pak mi to začalo připadat dlouhý čekat na každej film přes hodinu při rekodingu, tak jsem přešel na DVD shrink + Nero- od té doby:
l.některé filmy přehraju jen na DVD+-R/W
II.některé filmy přehraju na DVD/RW a na combo teac W548D
III.některé filmy přehraju jen na DVDR/W a SONY stolním DVD
IV. některé filmy přehraju na všem výše jmenovaném
Používám jen Memorex +-R 4x.
A vyznat se v tom - to snad ani nejde........ :oops: :oops: :oops:
-
Odkedy som presiel na posledny DVD Shrink, tak musim poklopat, vsetko bezi .... len sa mi nechce prerabat tie filmy nanovo :-) Ale zatial musim povedat ze s poslednou verziou som spokojny .... pre istotu asi na dalsie verziu neprejdem pokial sa nevynori nejaky sialeny problem.