-
Internet Explorer
Nevíte někdo, jak mohu "přeinstalovat" IE, aniž bych použil obnovu systému přes intalační CD či konzolu? Jde o to, že při instalaci WinXP hlásí: "Software, který instalujete, neprošel testem pro získání loga systému Windows a nebyla tak ověřena kompatibilita se systémem Windows XP. Tento software nebude nainstalován. Obraťte se na správce systému." Využívám ho sice téměř jen při off-line prohlížení, ale bez něho (po odinstalování) nemohu zobrazit ani např. správce zařízení... Díky
-
pockej o co ti jde? o instalaci IE? no tak odinstaluj ten co tam mas pres pridat odebrat programy a v tom samem okne ale jine zalozce dej znovu obnovit a melo by to jit. anebo si stahni instalaci IE ( takovej 50M ) anebo si stahni nejakej jinej, ne tak rozsirenej, ale mnohem lepsi prohlizec ( ktery je i mensi, pac tam nemusi byt Xmilionkrat instrukce NOP aby to bezelo jakztakz stabilne ;D )
-
Asi jsem to špatně uvedl, tu zprávu mi to píše při instalaci. Odinstalaci jsem už provedl...ale díky
-
tak v tom pripade mas nejspis starsi verzi anebo spatnou instalacku. jinak nevim. ja wxp ze zasady nepouzivam.