Př: CPU Celeron. 2,0GHz 128k, 400MHz FSB, 478pin - 3110 Kč
CPU AMD. Athlon XP-2000+ ( 1,67GHz 266MHz ) socket A 3240 Kč
co myslíte že je lepší, přemýšlím o Celeronovi ale ty ceny se mi nějak nezdaj?! zdroj: www.alfacomp.cz
Printable View
Př: CPU Celeron. 2,0GHz 128k, 400MHz FSB, 478pin - 3110 Kč
CPU AMD. Athlon XP-2000+ ( 1,67GHz 266MHz ) socket A 3240 Kč
co myslíte že je lepší, přemýšlím o Celeronovi ale ty ceny se mi nějak nezdaj?! zdroj: www.alfacomp.cz
celerony sou tak levny protoze jsou to totalni vykonovy sra**y.
ten 2Ghz Celeron by XP2000+ tezce nestihal
To jsi napsal opravdu hezky :evil: :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Vis ze myslim ty s P4kovym jadrem :wink:Citace:
Původně odeslal Bukyn
Viz zatim moje CPU... mel jsem ho stabilne i na 3GHz pri 1.6.. pak jsem radsi snizil.... ale vykon je mensi nez treba XP 1900+ !!
Celeron na bazi P4 - nekupovat!!!!!! pokud to jde...
male porovnani ze sandry i z praxe duron1,2GHz = Cel 1,7GHz a ani jeden z nich nema na sanci vyrovnat se xp1600+
No jasně ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Jasne Celer na bazi P4 je srackaCitace:
Původně odeslal ShAcKaL
Meli by vymyslet nove logo(SRACKA INSIDE) typl bych to tak do spitaly s pismeny f hnede barve
No nekteri vyrobci samolepek na case uz mysleli i na majitele tehle celeru ;D
http://www.pccasegear.com/images/bshite.jpg
Muhehe ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
Tyvole no skoda ze neni hneda vice by to podbarvilo atmosferu navozenou vykonem prociku... ten sic neni spatny na O\C ale stejne vysledny produkt je akorat pretaktovana srackaCitace:
Původně odeslal DeeKay
Přes 3100,- za Celerona Northwood není málo peběz. :lol:
No jo, dat za osekaneho tulene 3100,- je cire blaznovstvi ;D
Nadarmo se nerika: "Nejsme tak bohati, abychom mohli kupovat levne veci " ;D
Přesně tak!! :wink:Citace:
Původně odeslal GS
Tak jsem koukal na tvůj podpis a čtu, že máš v 3DMarku jen něco přes 8000 bodíků. :o Ty bych teda čekal víc. Já se svým celerem, stejnou kartou a SDR pamětma mám něco přes 7 litrů. Čekal bych podstatně vyšší rozdíl. Holt je to pravda, ten Celer je ultrašpatnej procík.Citace:
Původně odeslal ShAcKaL
Citace:
Původně odeslal Massaro
no... uvidime o kolik se to zvedne... pristi tyden budu mit p4 2.0a kteryho dostanu tak na 2.7 - 2.8 Ghz... ocekavym vysledek nekde kolem 10.000 bodiku... maximum tyhle karty je podle me nekde u 11.000...
To ses asi posral ne?tech 10000 bodiku bys z te grafarny dostal mozna pokud bys to chladil tekutym dusikem!!Citace:
no... uvidime o kolik se to zvedne... pristi tyden budu mit p4 2.0a kteryho dostanu tak na 2.7 - 2.8 Ghz... ocekavym vysledek nekde kolem 10.000 bodiku... maximum tyhle karty je podle me nekde u 11.000...
jinak nevim co proti tem celerum mate...zas tak moc napicu nejsou a hlavne vemte v uvahu ze do mainboardu kam strcim dneska celera, zitra klidne strcim nabouchanou P4ku a jsem vysmaty!!!! :-D :-D
Koukni nekam na web kde se srovnávají výkony... třeba www.futuremark.com ... tak má kolem 10.000 (nekteri i pres 11.000) kazdej druhej... pristi tyden dam vedet jak jsem dopadl a uvidime kdo se posere...Citace:
Původně odeslal Alda
Hosi pozor, Celer Tulen a Celer na baze PIV... to je rozdiel.
Mam teraz doma aj XP1800+DDR333 a KT333 a moj Black Dragon podava rovnake, vacsinou dokonca lepsie vysledky v testovacich programkoch! Okrem Mem testu v Sandre skoro vsade! Realna frekvencia tych CPU je skoro rovnaka...
Okrem toho k tomu XP som nahodil Abit GF4 MX440... v 3D dostava tazko na prdel... preco to ludia kupuje, take šitowe grafiky?
Musim ta sklamat ale na rovnakej frekvencii nema ani Tulen na XP, mal som oba masine v poslednych 3 mesiacoch....vdaka DDR ma XP poriadny naskok v 3D.....napr v QIII v 640x480 je XP oc na 1566 proti mojmu terajsiemu Tulenovi na 1566 o dost lepsi, konkretne 225fps vs. 175fps, takze sa neni o com bavit, taktiez 3dmark 2000 XP-13000b., Tulen 9500b.
Super PI XP 67s, Tulen 115s. Takze NENI O COM :-D :-D :-D
2 Alda: Aj ja som kupoval kedysi môj prvý celeron 333-ku s tým, že keď budú bubáky, tak to vymením za plnokrvné PIII... Ale potom tu už bol Celeron 566... A zase z toho celé PIII nebolo... Potom som to ešte zmenil zase za Celer 900...
A takých ako ja, bude viac... :wink: Kým sa nazbierajú prachy na niečo výkonnejšie, tak to čo sa pôvodne plánovalo je už nezaujímavé... 8-)
No nejsem si tim jistej ale jen tak pro zajimavost ja mel Williho 1,7@1,9 v desce pred dvema mesicema a pak sem tam dal P4 NW 2,4@2,6 a vykon v 3dmarku: Willi-5800 P4NW-15523 come ale zarazilo ze ten OC na tom celerovi se ve vykonu moc neprojevil :(