Koupil jsem jinou teplovodivou pastu, tak jsem byl zvědavej jestli se to nějak projeví. Napsal jsem rovnou i maličkej testík. Pokud vás to zajímá mrkněte SEM! Jsem HTML lama tak to moc nekritizujte :|
http://www.volny.cz/maxoc/testpast.htm
Printable View
Koupil jsem jinou teplovodivou pastu, tak jsem byl zvědavej jestli se to nějak projeví. Napsal jsem rovnou i maličkej testík. Pokud vás to zajímá mrkněte SEM! Jsem HTML lama tak to moc nekritizujte :|
http://www.volny.cz/maxoc/testpast.htm
akorat jedno mohl jsi otestovat aspon pet past at je to zajimavejsi :-)Citace:
Původně odeslal JOHN
aby to bolo regulerne musel by si to nasadit aspon 3krat a pouzit priemer troch merani a je jasne ze ten AC musi byt lepsi .. ale good job ;)
MadCap
Nahodou dobrý test :-)Citace:
Původně odeslal JOHN
mno jak uz rikal MadCap :arrow: jedno mereni je naprd. Skuz jeste setrit pastu a napatlat tam zpatky tu puvodni a zmerit znovu. pak ocisti a pouzij AC pastu a pridej do grafu :wink:
Uznavam tezko lze posoudit jestli jsem pastu nenanesl podruhe lepe. :wink: Stejne vsem dekuju za pripominkyCitace:
Původně odeslal Fraj#r
Hmmmm, dobry namet na poradny test vsech bezne dostupnych pasticek!
Co vy na to: Gabo, Eagle.......?
jo to by stalo za to otestovat nekolik past najednou...to by bylo fakt super :D Pak by slovek vedel jestli se mu ta super draha pasa vyplati :? co vy na to :?:Citace:
Původně odeslal BATMAN
he, ja mam doma obyc bilou silikonovou, bilej arctic cooling, stribrnej titan, arctic silver 3 a arctic silver ceramique, jen gdybych nebyl tak linej to udelat ;D :roll:
a) zozente niekoho kto tie pasty zasponzoruje
b) potom to uz testnem aj ja alebo hocikto ..
c) na nete tych testov je hafoooooooooooooooooooooooooo
Madcap
Tohle je dost nevděčný téma k mega - srovnávacímu testu a zatímco se např. grafika dá šoupnout do agépka jenom dobře (aby fungovala), pasta se dá máznout všelijak, měření bývá taky všelijaké, takže i výsledky většiny testů jsou od sebe pěkně rozjeté ...
:wink: tu elchemco pastu nebo jaka to je mam ...btw. fajn test docela to chybelo nebyl jsem si jistej jestli ji mam soupnout do kompu ale ted ji mam na GF a zatim to chladi... no a ta cena :roll: dalsi nazory testy ..jsou vitane!
vybrony clanokCitace:
Původně odeslal JOHN
Nakonci pises jaky vliv by mela na teplotu CPU jeste dražší pasta. Mam pastu ceramique a ta je jen o jeden stupen lepsi nez nejaka silikonova pasta kterou mi kamos vymackl z velke tuby neznameho puvodu. Takze dle meho uz ten narust takovi nebude.
btw: mas pekny case ;D
Nikde jsem se nedočetl, po jak dlouhé době od nasazení jsi to měřil ??? Většinou ty lepší pasty si musí trošku sednout - pár hodin (den) se zahřát - aby se materiály pořádně spojily - a pak jsou výsledky lepší (nebo by měly být ;D )
to si myslim ze je zanedbatelny hledisko, prtoze precejenom kdyz pritlacis pasiv at k cpu ci gpu tak ty pasty pokud budou "idelani" podminky oboje fakt rovny, tak tam ty pasty bude minimalne.Citace:
Původně odeslal multitalented
honzAK je to dolezite, AS uvadza napr pri ceramique dobu aku to trva kym to je ok a este aj "postup" ako to zahoret (burn, vychladnut, burn, vychladnut ...) takze tak
MadCap
JJ mas recht nektere pasty potrebujou i 3 dny na zahoreni takze bych tohle nepodcenoval.Citace:
Původně odeslal MadCap
jj, napr. AS5 potrebuje tusim jeste vic.. a AS Ceramique myslim 20 hodin..Citace:
Původně odeslal Frost
A která je lepší - AS 5 nebo AS Ceramique?
Subjektivně, zajímá mě jen osobní zkšenost... :wink:
No teď se poohlížím po nějaké pastě,co byste mi doporučili a případně kde to koupit.Představuji si něco do 200kč.
Zatím jsem použil pastu z Arctic Cooling VGA Silencera(50%silicone,20%carbon,30%metal oxide included)...je to velkej šit ???
Jaký pokles teploty bych mohl očekávat při koupy nějaké lepší pasty?
Pokud by vas to zajimalo a prestali ste resit test past tak : http://www.insideproject.com/showreview.cfm?reviewid=81
je tam AS apod. a vitezem je ShinEtsu a druhej Coolermaster kterej maj v CC a ja ho mam doma a fakt zle se patla na plochy..
Na tom odkazu nic nevidím :-(Citace:
Původně odeslal NazQul
Jinak Coolermaster Premium je produktem ShinEtsu.
Hmm zahoret.. u me spis tak vyhoret :) At pouziju stribrnou od titanu, nebo silikonovou od AC, obe po case uplne zmizej a tepltoa je tak o 5-10 stupnu vyssi.
tak omluva za spatnej link : oprava > http://www.insideproject.com/index.p...id=93&Itemid=0