-
Terratec Aureon 5.1 Fun
Protoze SB Audigy je naprosty smejd (prosim no flame) tak uvazuju, ze koupim zmineny Fun, s Cmedii mam dobre zkusenosti a Sky, nebo Space by byla urcite dobra volba, ale odmitam davat do zvukove karty vic nez 1500....
Mozna jeste nabidnete Fortissimo III, ale to nechci, protoze pod linuxem mi nebude chodit 5.1 ani 7.1 a ja provozuju hlavne linux.....
Otazka zni, dostanu za ty penize Cmedii v opravdu kvalitnim provedeni ?????
-
Jak se rika, kde nic neni, ani smrt nebere
aneb z Cmedie ani Terratec neco extra nevykouzli...
Takze bud nasetri na lepsiho terrateca, nebo si moddni audigy
-
No dobre, ale 5.1 mi bude spolehlive chodit, ne ? A zatizeni procesoru pri hhrani her taky nebude nijak velike, ne ?
Audigy je spolehliva s KX driverama, ale nechci pouzivat alternativni ovladace v linuxu chodi super, ve windows mam problem pri prehravani AC3 (praska, vypadava - KX OK) a 5.1 ve hrach funguje na heslo (KX OK) HW podpora ve hrach je diskutabilni ....proste debilni ovladace ....
Nepotrebuju super zvuk, potrebuju stabilni a bezproblemovy zvuk ....
-
Zvláštní. Mam Audigy uz skoro 3 roky a nikdy jsem takovyhle problemy nemel. Ani ve hrach ani s divx s AC3. Nerikam ze ty ovladace jsou dokonaly, ale podle me to neni jen v nich.
Po modu s ovladacema pro A2, to je jste lepsi ....
-
jestli je Audigy shit... pak teda nevim jak nazvat tohle... osobne bych si ji ale nekoupil...
-
Audigy je OK. Creative ma shit ovladace ....
C-medii jsem mel 2 roky a nemel jsem sebemensi problem .... S Audigy a KX taky ne, ale s orig. ovl tyhle problemy mam.... Nechci zadne modifikovane ovladace (a pak zase resit problemy s nima), chci jen neco, co pojede HWrove tak jak ma ..... A spickove to pojede v linuxu, to mi muze C-media nabidnout, ja jen chtel vedet, jestli mam koupit c-medii od manli, nebo terratecu .... :-)))
-
Sezen mi starsi Live a ja ti za nej dam Cmedii od Herculesu - Muse 5.1 :)
-
Jestli se mi neco objevy na sklade, tak dam vedet .... :-)))