Má někdo tuhle skříň ? Jakej je v ní zdroj ? (značka, hlučnost, kolik větráků). Díky za informace.
P.S. ví někdo o lepší ceně než CC (včetně DPH: 3 426,00 Kč)
Printable View
Má někdo tuhle skříň ? Jakej je v ní zdroj ? (značka, hlučnost, kolik větráků). Díky za informace.
P.S. ví někdo o lepší ceně než CC (včetně DPH: 3 426,00 Kč)
mame :) zdroj chieftec, jeden vetrak, hlucnost v pomeru k vykonu zdroje nizka :)
Má ten větrák regulaci otáček dle teploty ? Jsou v case přídavný větráky, nebo jen volný pozice ?
zdroj ma celkem dobrou tepelnou regulaci otacek vetraku, me napriklad toci kolem 1700-2000 rpm, kdyz sem stejnej kejs videl s dvouprocesorovym MP2000+ tak tocil pres 3000.
pokud si kupis kejs stribrnej nebo modrej tak mas vestavenej vetrak v bocnici, u bilyho a stribrnyho ne. jinak jsoyu tam pozice na nacvaknuti
Díky moc. Pudu do něj. Už se tešim až tam šoupnu Asuse A7N8X.
Dneska jsem do tyhle bedny kamosovi stavel komp a musim rict, ze je fakt cool. Samy vychytavky. Ja byl do ted zvyklej na Eurocase, ale tohle je uplne jina trida...
Jojo, to je fakt cool case
zkoušeli jste někdo odtranit ty mřižky co jsou před/za pozicema pro ventilatory? mi to celkem dost hucí - rychle proudici vzduch a myslim ze je to kvuli tech mrizek.
jo a na cem vam stoji case? premyslel jsem o nejakem odizolovani od podlahy ale jeste jsem se nerozhodl co pouzit...
Ja som ho kupil bez zdroja, takze neviem.
Mam len v Modrej farbe a je to v pohode case !!
To sub-drum-47:
Ja jsem ty mrizky vystrihal a je to lepsi. Vepredu jsem tam nedaval nic, protoze to kreje to plastovy celo a vzadu jdou dat takov ty kulaty mrizky ala Titan.
huci mrizky co mate za usi ja sem asi hluchej nebo co ;D
jj, ten bocni huci hlavne diky mrizce. Je moc hustá.
Ted jsem koupil znamemu jeden stribrnej kousek a vadi mi jedna vec. Nevim jako to presne popsat, ale to predni celo (stribrnej plast) se nejak "ohmatava" a nejde to nicim vycistit. Byl to muj prvni stribrnej kousek co jsem mel v ruce, ale ta povrchova uprava me zklamala...je to vada kusu, nebo neco podobneho se projevuje i u vas ?
Tak tu mozte hodit nejake obrazky alebo linky ?? A za kolko ich kupujete ?
Ja mam taky stribrnaka a sice z urcitého pohledu má na předním plastu taky místo, kde má barva jinej odstín, ale normálně to videt neni. A neohmatává se. Teda ta moje.
A za kolik je kupujeme? Ja jsem tu moji koupil za 4300Kc (bigtower)
midi za 3000,-Sk bez zdroja