existuje nejaka dostupna vec ktera zmeni analog signal na digital(cili povedou tam tri snury a vyleze jedna:))
DIK
Printable View
existuje nejaka dostupna vec ktera zmeni analog signal na digital(cili povedou tam tri snury a vyleze jedna:))
DIK
No technicky ti jedna šnura nikdy nepovede... Veškerý signál je proti jinému(většinou zemi).
No pak Co takle nějaký A/D převodník... Ale to ti nezakoduje dva signály do jednoho, to by sis musel sam naprogramovat ... Obyc A/D ti zdigitalizuje každý kanál zvlášť >> IN 3 kabely >> OUT tři kabely
takze nic mi neudela z analogoveho signalu 5,1 ac3???
Co takhle vest analog do dvd prehravace(vstupy) a vyvest digital - jde to?
Jde mi totiz o to ze na receiveru nemam analogove vstupy a chci hrat v 5.1. pujde to nejak vyresit?
Tak to musíš takový zarízení, který to zprávně zakóduje....! Existuje nějaká norma jak přenášet digitálně 6 kanálu dle normy AC3. To zařízení musí umět přesně tohle!!!!!
Jestli si dokážeš představit digitální přenos, tak ti to musí bejt jasný. Do digátlního signálu jde "něco" zakódovat nekonečmě mnoha způsoby.
To jsem nejak nepochopil....
Proste mam receiver ktery nema analogove vstupy(5.1) ale pouze digitalni(koax+opt) a chci do neho cpat po digitale multikanal a na druhou stranu mam A7N8X ktera neni deluxe a nema Soundstorm cili neumi posilat (zakodovat) multikanal po digitale. Chci poradit nejake reseni nejaky produkt v normalni cenove kategorii. Jestli moc plantam tak sorry
Zařízení ti neporadím...
Jenom jsem se ti snažil vysvětlit, že potřebuješ takový zařízení, který to zakóduje do takový podoby, ve které to ten recevier pozná!
No to poradne nechapu....
Jinak myslis ze by to slo pres ten DVD prehravac?
Prečo mu rovno neporadíš nech si kúpi zvukovku s dolby digiltal koderom ktorý má optický a koaxialný výstup. ??? ;DCitace:
Původně odeslal Arteee
Jo tak mi rekni ktera zvukarna umi posilat multikanal(zakodovat ho do ac3) po digitale. To jsm zvedav. umi to jen soundstorm NE??????????
Tak si kup nieco so soundstormom ;DCitace:
Původně odeslal Lukáš David
No jo ale mi se nechce kupovat novou desku klidne ji vymenim + doplatek akle nechci ztratit na vykonu.
Maš dve možnosti:buď si kupiš receiver ktorý má aj 5.1 analog vstup a budeš mať dva :wink: , alebo dosku so SoundStorm-om a tu starú ľahko predáš na OC ;DCitace:
Původně odeslal Lukáš David
ja bych rek ze kazda zvukovka s digitalnim vystupem ti bude stacit
to rozkodovani do 5+1 kanalu treba ze stereo zdroje ti udela ten reciever ne?
To je rozdilCitace:
Původně odeslal Petano
To je rozdilCitace:
Původně odeslal Petano
MANJI: Kterou desku bys mi doporucil at neztratim na vykonu.(Jedna se mi o prachy, nemam totiz jeste zaplacene repro a nechci do toho moc vrazet) + za kolik prodam tu svou
Kup si opravdu jenom zvukovku, budto Live 5.1 nebo bohate staci Live 4.1 s dig. vystupem. U te 4.1 dokonce funguje analog a dig. najednou. Hlavne stoji nova pod 500 Kc. Musis mit ale ztazeny ovladace z webu s orig. na CD to nechodí.
Pán toho evidentně o dané tématice (realtime multichanel ac3 do digitálního výstupu) moc neví.Citace:
Původně odeslal Caklik
No bohuzel v mem dosavadnim stavu jsem na tom celkem uletel:)Citace:
Původně odeslal Caleb
Měl jsem pocit, že Lukášovi jde o přívod k recieveru pouze jedním kabelem (koaxem). Pro filmy v AC3 zvuku toto funguje. O co jiného by mu hlavně šlo něž o filmy. Vychazel jsem z toho, ze ma zesilovac u televize. Pokud to chce na hry primo u pocitace, tak samozrejme, ze jde do dig. stereo signal.Citace:
Původně odeslal Caleb