ECS K7S6A - je to stabilní desk?
Poprosil bych Vás všechny o radu nebo zkušenosti. Stavim teďka počítač jenom na účetnictví. Žádný velký paření a už vůbec žádný přetaktovávání. Potřebuju jenom výkonnou a hlavně stabilní základnu pro XP1600+. Myslíte, že ECS K7S6A s chipsetem SiS745 tohle splňuje. Nebo je to šunt a mám se držet dál?
Díky všem
Re: ECS K7S6A - je to stabilní desk?
Citace:
Původně odeslal kooler
Poprosil bych Vás všechny o radu nebo zkušenosti. Stavim teďka počítač jenom na účetnictví. Žádný velký paření a už vůbec žádný přetaktovávání. Potřebuju jenom výkonnou a hlavně stabilní základnu pro XP1600+. Myslíte, že ECS K7S6A s chipsetem SiS745 tohle splňuje. Nebo je to šunt a mám se držet dál?
Díky všem
stabilni i pro oc 8)
Re: ECS K7S6A - je to stabilní desk?
Citace:
Původně odeslal kooler
Díky všem
Kdyz jim das vhodny podminky pro praci, tak jsou tyhle desky (K755A i K7S6A) naprosto stabilni. Vhodnejma podminkama se rozumi kvalitni pamet, dobrej zdroj, dobrej BIOS, a pri vetsich narocich trochu vylepsit chlazeni chipsetu.
Problem je, ze mnoho lidi si kupuje ECS jako levny upgrade a zbytek komponent zustava takovej ze by si s nima horko tezko poradila sebeznackovejsi deska.