normalne nemuzu iprjit na to, kde se nastavuje domaci stranka zmineneho prohlizece. ani na webu sem nic nenasel, ze by to neslo? to se mi nejak nezda :)
Printable View
normalne nemuzu iprjit na to, kde se nastavuje domaci stranka zmineneho prohlizece. ani na webu sem nic nenasel, ze by to neslo? to se mi nejak nezda :)
kurna clovece googluj taky trochu :arrow: ;D
google "set homepage konqueror" -> http://www.konqueror.org/faq/#HowdoI...oadedonstartup
hm to vis, pro neanglictinare to je horsi, hledal sem jen konqueror homepage a nic sem nenasel :/
kujuuu :)
no, hele, myslim ze se budes muset pomalu ucit anglictinu, je to dost dulezity, nejen pro linux :arrow: :-)Citace:
Původně odeslal Warlord
4Warlord: jj pokud to myslis s IT smerem seriozneji tak se bez anglictiny nepohnes.
Nepotrebujes umet casovat ve vsech casem anglictiny, umet vsechny doufam ze jim rika nezpusobovem (proste nekompatibilni) slovesa, ale musis se umet vyznat v IT hantecu :)
ty bys zas mohl umet casovat ve vsech casech cestiny :DCitace:
Původně odeslal Lopan
a jinak u anglictiny jediny co potrebujes je minuly a pritomny prosty (popr. prubehovy, ale to si jde domyslet) a budouci.. ve zbytku uz vetsinou nebyva takovej rozdil od toho kdyz si to nejak tak domyslis ;) (nepocitam fraze)
Tie vselijake divne casy v anglictine som nikdy nevedel - a to som vraj pokrocily v anglictine. To bude asi tym, ze sa to takmer nikde nepouziva.
no, na internetu asi moc ne, protoze je tu strasnej objem lidi kteri umi anglicky jen tak na polo :) ale kdyz si chces precist knihu nebo kouknout i na nakej slozitejsi film (ted nemyslim veci typu Kill Bill nebo Matrxi 2 :lol: ) tak budes obcas tezce nechapat ;) kor kdyz to budou psat uchylove typu Pratchett napr. :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
konec OT
zatim LOCK a az se mne bude chtit tak to promaznu