Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?
chcel by som sa opytat majitelov cerpadla SICCE NOVA ci ho pouzivate ako ponorne alebo na suchu.
toto cerpadlo je podla navodu vylucne iba ako ponorne ale s tou redukciou sa to da pouzit aj na sucho, (podla predavaca),
mate s tym skusenosti, nehreje sa to, resp. ako je to s hlukom?
vopred vdaka.
Re: Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?
Citace:
Původně odeslal jasir
chcel by som sa opytat majitelov cerpadla SICCE NOVA ci ho pouzivate ako ponorne alebo na suchu.
toto cerpadlo je podla navodu vylucne iba ako ponorne ale s tou redukciou sa to da pouzit aj na sucho, (podla predavaca),
vopred vdaka.
zatim ho pouze testuju v uzavrenym okruhu bez bloku mam ho "na suchu" nehreje se ,kdyz ho dam k uchu tak je slyset v uzavreny case je to zanedbatelny,mam ho poveseny na ramecku z 92x92x25 vetrone a pripevnen pomoci puzinek
kdyz ho ches pouzit "na sucho" tak tece okolo redukce (ten O krouzek je tam na prd) a okolo vytlaku (tam pro zmenu neni nic) pouzi silikon a nech "zatvrdnout" pak ok
Re: Ako pouzivate cerpadlo SICCE NOVA?
Citace:
Původně odeslal jasir
vopred vdaka.
tu redukciu si zohnal kde?
to je ono?-http://www.kokooja.com/siccenova.htm