Mam Arctic Cooler 4tc. Má teplotní čidlo a sám si reguluje otáčky. Jde nějak zaonačit aby se točil furt na plno? Při hraní her je teplota CPU až 49C což se mi zdá moc.
Printable View
Mam Arctic Cooler 4tc. Má teplotní čidlo a sám si reguluje otáčky. Jde nějak zaonačit aby se točil furt na plno? Při hraní her je teplota CPU až 49C což se mi zdá moc.
ja si myslim, ze ta temp je v pohode.. Jinak tady http://www.pretaktovanie.sk byl navod jak to cidlo znicit.. (sice u volcana ale je to podobny ne?
Teplota je v pohode...podla mna a na tych strankach v sekcii pstupy je navod ako to cidlo odstranit...sice z V7 ale asi to bude fungovat rovnako.
Diky,diky.... Stacilo to cidlo ucvaknout a propojit. Pred tim tocil maximalne 1500rpm.Ted bez cidla 2500. A teplota klesla pri zatezi na nejakych pohodovych 44C. Pohoda ..... jdu dal taktit :-D :-D :-D
Přesně tak, teplota je OK. Jestli je to čidlo podbné jako u Tt Vulcano7, tak to cidlo sačí ochladit dobrým pruvanem V CASE a nebo tam ještě staši do serie přidat nějaký vhodný (podobný) TERMISTOR.
Hele Radare, to jsi skoro soused. Valmez >>> NJ.
Pavel !!!!
Jo jo skoro sused. Jenze ja su Valach a Ty ****** ;D ;D ;D
ja bych raci od toho slova upustil \upraveno Voky