Nedavno jsem presel z GNOME na XFCE4 a hodne se mi libi, ale postradam applety na ktere jsem si z GNOME zvyknul, daji se nejak ty applety dostat do XFCE4 ?
Printable View
Nedavno jsem presel z GNOME na XFCE4 a hodne se mi libi, ale postradam applety na ktere jsem si z GNOME zvyknul, daji se nejak ty applety dostat do XFCE4 ?
no to nedaji, ale mozna by slo spustit gnome-panelCitace:
Původně odeslal dekon
kazdopadne nejaky applety existuji i pro XFCE4 :wink:
Mne by se hodil hlavne drivermount applet ostatni ani tolik nepostradam :-)
tak si udelej jednoduchej skript na mount/umount a dej si to na panel :arrow: easyCitace:
Původně odeslal dekon
...nebo pouzij novej tuxcmd kde to mountovani uz je :wink:
Kde? Bud jsem slepy nebo jsem slepy :)Citace:
Původně odeslal Gargamel
Spustit gnome-panel urcite pude, ale neuvidis tam spustene programy(alespon me ve fluxboxu). Jinak ja pouzivam gkrellm, kde muzes taky montovat-odmontovat.
to je zase nejaka verze, ktera urcite neni na webu :roll: ja tam taky nic nemamCitace:
Původně odeslal Lopan
muhehehe >:} >:} >:} >:} >:} prave se vari :arrow: :!: :idea:Citace:
Původně odeslal wong
Ale dneska vecer bych moh zpristupnit nejakej snapshot ( http://tomas.bzatek.net/tuxcmd.tar.bz2 ) - ale stahujte az po pulnoci!
4Gargamel: mooc pekne, kdyby to jeste slo dat na shortcuty tak to bude uplne dokonale :)
Bohuzel skripty zatim moc psat neumim :roll:Citace:
Původně odeslal wong
TuxCommander zkusim :wink:
Na GNOME applety se vykvakni, jsou to pametove nenazrane svine. Ja pouzivam gkrellm, na tom muzes mit montovani zarizeni, kontrolu posty, hodiny, mixer, radio, osm zelenych zabicek a kdovico jeste.Citace:
Původně odeslal dekon
Bohuzel skripty zatim moc psat neumim :roll:Citace:
Původně odeslal dekon
TuxCommander zkusim :wink:[/quote]
ten skript je ulpne jednoduchej
ja sem tohle pouzival na mountovani/umountovani sdilenyho diskuKód:#!/bin/bash
if [ -d /home/wong/cinema/audio ];
then smbumount /home/wong/cinema;
else smbmount //cinema/sdilene /home/wong/cinema -o iocharset=iso8859-2,codepage=852,guest;
fi
problem je akorat v te podmince - tohle zjistovalo jestli existuje adresar audio, to bys asi musel udelat trochu jinak
Lepsie je asi "mount | grep /home/wong/cinema" a kontrolovat hodnotu $status :wink:Citace:
Původně odeslal wong
Diky :-)