Jak to, že kodekama XviD a DivX nejsem schopen zkomprimovat víc jak 100MB videa? VirtualDub se po těch 100MB dycky gribne....co s tím?? Dřív se to nestávalo...
Printable View
Jak to, že kodekama XviD a DivX nejsem schopen zkomprimovat víc jak 100MB videa? VirtualDub se po těch 100MB dycky gribne....co s tím?? Dřív se to nestávalo...
Mne ot jede OK, zkus novejsi ci starsi virtual dub nebo novejsi ci starsi kodeky..al ejestli ti to dela u divx i xvid tak to bude psis tim dubem .Citace:
Původně odeslal magnum
Použij VDub 1.5.10 nebo Nandub1.0rc2 a encoduj přes ffvfwCitace:
Původně odeslal magnum
to mas urcite XPcka,
je to bug ve VDubu i VDubuMod a zatim nikdo neprisel, cim to je zpusobene.
Me se to po reinstalaci systemu stava take, resim to tak, ze ve VDubu enkoduji jen Video, wav exportuji a zenkoduji ho externe v LAME a pak to zenkodovane Video a audio sloucim.
Máš recht, mám XPčka...tak snad zkusim nejnovější verze Virtual i NunDubu....díky!
Podle me ti nova verze VDubu nepomuze, jedna se o zacykleni audia v pameti a zatim to je unfixed bug
me to delalo na w2k, apson to vypada na stejnou vec udelalo to asi 10minut videa, neco kolem tech 100Mb a pak zasek. ale jen v divx kodeku, xvid mi jel vzdy ok
Měl jsem podobný problém (v Premieře), problém ale byl ve zdrojovém souboru (MPEG2)...
Jediná možnost je tedy zkomprimovat jen video, audio zvlášť v jinym programu a potom to ve VirtualDubu spojit dohromady?.....to je furt takový zbytečný práce....
pro me jo,Citace:
Původně odeslal magnum
rovnou dohromady muzu enkodovat jen male soubory.
Pokud delam velke(>3GB),tak musim delat zvlast video a audio.Me to takhle blbne u DivXu i XviDu
Jestli máš nainstalovaný kodek pack, tak ho odinstaluj a dej tam čistě XviD, já mám XP a za 2 roky jsem na takový bug ve Vdubu nenarazil.
Blbne to jen na nekterych instalacich Xpcek (viz muj prvni prispevek)Citace:
Původně odeslal Špeta Marek