www.realtek.com.tw
sekcia download
Printable View
www.realtek.com.tw
sekcia download
Už je 3.56
To je síla, nové verze jsou snad každých 14 dní ... Aspoň že obvykle jsou lepší, ale kdy bude na 100 procent fungovat jack-sensing to asi neví ani oni :evil:
Ja porad nechapu jak to pracuje. To ma zjistovat co je zapojeny na vytupech? Soused ma 3.54 a tam to jako jeste spravne nefunguje?Citace:
Původně odeslal jan555
Je (zatím ne vždycky) schopný, to zjistit (ale fakt nevím jak), co je do toho jacku připíchnutý ... Já jsem měl s 3.54 dost problémy - nebylo to schopné nadetekovat line-in s TV karty, takže jsem to musel vypnout, s 3.55 se tohle spravilo, ale není ochotnej např. zkousnout, když je do line-out vražená rozdvojka a za ní repro + cinche do televize ... Tak asi ...
(je to primárně kvůli tomu, že jacky můžou fungovat buď standardně, nebo pro surround)
btw: zdaleka ne všechny Realteky to podporují, měly by to umět ALC655/658 a vyšší ...
3.57 - new
NEW 3.58
Fix some UI issues for Realtek CP
Fix some issues for ATi chipset (SB150/200/250)
Solve pop noise for noise suppression feature
A je tu verze 3.60
Je tu v3.61
Za chvilku budu na stiahnutie 3.62
Ten 3.62 mi připadá horší než 3.61 - žádné zlepšení jsem nepozoroval, jenom to dělá (nepodstatnou) chybu při loadování v Toce ...Citace:
Původně odeslal cLiVe
3.63
Obsahuje 2 fixy nic dôlezite :wink:
3.64 - History
UPDATE REALTEK 3D ENGINE
+ 2 fixy
3.55
A zase nová verze A3.66
to sa vali nejak casto
mozete prosim niekto strucne povedat preco pouzivat realtek ovladace namiesto tych co si v nforce baliku?
Kamosovi na nforce blbli repraky 5+1 a s realtekom mu to slape v pohode.Citace:
Původně odeslal ace
A je tu zas nová verze.Realtek Drivers 3.68.
ja mam abit nf7 (bez S) no a z tema puvodnima driverama mi jeli jen predni repraky ..s tema z 5.10 baliku (i potom kdyz sem pres ne nainstaloval 4.57 verzi od nforce) mi to po nastaveni v tom control panelu jede na vsechny 4 ale ve vsem ostatnim krome zvuku z line in a winampu ??? ??? ..sem zvedavej co to udela z temahle
mne vzdy zvuk chodil ok (na abit nf7-s 1.2 - ovldace 2.03/41/42, 3.13, 4.24/27 aj teraz na 2.0 s 5.10 a aj na nejakych remixoch a betach)
isli vzdy vsetky 4 repraky (iba vo winampe som musel nastavit zariadenie na directsound), v hrach ziadne problemy
ma cenu tam davat realtek, nechcem fixovat nieco co funguje...
jo stim winampem uz sem na to taky prisel takze sem tyhle neinstaloval
Odkedy mam repro 5.1 tak mi blbne zvuk v CSS. Proste ide iba center. Korektne mi funguje iba verzia 3.63 . Vo winampe som musel nastavit akceleraciu zvukovej karty v plugine DirectSound a idu vsetky bedne.
Stve ma len to, ze vsetko vyzera s najnovsimi v pohode, ale ten CSS proste neviem rozchodit.
jeste by me zajmala jedna vec ..je pri pouziti tehlech driveru taky vystup pro zadni repro tissi nez pro predni?? ..nejde v tehlech driverech nahodou prehodit predni/zadni? v tech nvidiackych sem nic takovyho nenasel