Duron 1600@90stupnu survived!!
Panove pred chvili jsem prisel domu a zapomnel zapnout cerpadlo, pustil komp, sel se najist... prijdu a pocitac vypnutej, blok rozpalenej jak prase,
trochu sem ho prohnal vodou a bootnul, v BIOSu sem mel teplotu shutdown nastavenou na 90stupnu, jsem fakt rad ze zije :-) AMD rockzzzz 8-) >:} jinak 2050MHz@1,65V :)
Re: Duron 1600@90stupnu survived!!
Citace:
Původně odeslal lullu
Panove pred chvili jsem prisel domu a zapomnel zapnout cerpadlo, pustil komp, sel se najist... prijdu a pocitac vypnutej, blok rozpalenej jak prase,
trochu sem ho prohnal vodou a bootnul, v BIOSu sem mel teplotu shutdown nastavenou na 90stupnu, jsem fakt rad ze zije :-) AMD rockzzzz 8-) >:} jinak 2050MHz@1,65V :)
V pohodě, já takhle zahořuju omylem procák jednou měsíčně ;D ale prst jsem dal na blok jenom jednou :lol:
Citace:
Původně odeslal lullu
Ty ses nepoucitelnej :) Uz aspon potreti 8-) :lol:
Citace:
Původně odeslal lullu
Ja mel Durexe 1,3 este na stary desce, ktera zadnej shutdown nemela. Mel sem tam turbinu na 7 voltech aby mi to tolik nervalo. Nejvetsi kraval delal tehdy zdroj. No a taxe stalo jednou ze se nejak uvolnil konektor napajeni vrtule a bylo, ale ne hotovo ;-)
WindowsDown -> kua sfine win.... po 5 sec reboot -> ani nenajeli -> rozdelam bednu sahnu na pasiv a tolik sprostych slov snad ze me jinak nevypadne za cely rok ;-) Ani za 10 minut se na pasivu nedala udrzet zadna cast ruky. Tezko rict kolik to melo tehda stupnu, ale dalo se to srovnat s tim kdyz sem jednou na silvestra sanhul na plotnu u kamen ;-)
Po takovemto zahoreni procu sem ho nataktil na 1,42 G.