Sapphire Radeon 9200 a zlá geometria obrazu
Odkedy mám túto kartu, mám problémy s centrovaním obrazu, a to najmä v čase štartu systému a post testov. Mám totiž monitor ktorý niekedy neumožňuje uložiť aktuálne nastavenie geometrie.
Vo Windows je to v poriadku, ale predtým ako som niečo zmenil v ovládačoch, bolo to v poriadku aj pri post testoch... ako je to možné?
tá karta si pamätá nejaké nastavenie?
Stretol sa niekto s týmto problémom?
Re: Sapphire Radeon 9200 a zlá geometria obrazu
Citace:
Původně odeslal Wizzard
Odkedy mám túto kartu, mám problémy s centrovaním obrazu, a to najmä v čase štartu systému a post testov. Mám totiž monitor ktorý niekedy neumožňuje uložiť aktuálne nastavenie geometrie.
Vo Windows je to v poriadku, ale predtým ako som niečo zmenil v ovládačoch, bolo to v poriadku aj pri post testoch... ako je to možné?
tá karta si pamätá nejaké nastavenie?
Stretol sa niekto s týmto problémom?
asi tak. nektere monitory maji nejnizsi graficky rezim spojeny s textovym. takze kdyz nastavis abys mel v stede text pri POSTu, tak budes mit mirne posunuty obrazek startu woslizu.
jinak v ovladacich je moznost hybat s obrazem horizontalne i vertikalne. nicmene bejt tebou bych se na to vykaslal. jde ti fakt o to, abys mel info, ktere tam mas par sekund presne nastavene? :roll: