Čím prepáliť bios z 5900XT na 5900 alebo 5900ultra?
Zdravím všetkých, čím mám prepáliť bios na mojej MSI 5900XT. Chcel by som z nej 5900 klasickú alebo 5900ultra. GPU a RAMky by to mali zvládnuť. Možno pôjde aj 5950. Niekde som čítal, že bios z klasickej 5900 robí problémy. Máte niekto skúsenosti?
Re: Čím prepáliť bios z 5900XT na 5900 alebo 5900ultra?
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Zdravím všetkých, čím mám prepáliť bios na mojej MSI 5900XT. Chcel by som z nej 5900 klasickú alebo 5900ultra. GPU a RAMky by to mali zvládnuť. Možno pôjde aj 5950. Niekde som čítal, že bios z klasickej 5900 robí problémy. Máte niekto skúsenosti?
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=45610 :!:
Re: Aký blbec a taký nick
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Citace:
Původně odeslal sofokless
sakra proč nepoužijou ty lidi hledání, než založí téma... ??? Bylo to tu snad 100X :-(
Je to prosté, pretože to je jednoduchšie. :lol:
Ten nick máš na čo? Pre srandu? Mimochodom: To čo som potreboval som si našiel teraz na webe a v celom fóre sa to nevyskytuje. Je to na *** fórum aj prispievatelia, keď to ani na pomaly tridsiatich stranách a v nekonečnom množstve príspevkov nikto nenájde.
Takze ty nejses jen liny, ty jsi jeste ke vsemu slepy, jen na prvni strance jsou min. 3 thready kde se flashovani biosu resilo :!: Dal uz se radsi nebudu vyjadrovat, jen snad, ze o takove jako jsi ty opravdu nestojime :wink:
Neviem, kto je tu slepý a lenivý, kreténi?!
Na tých odkazoch nič nie je. Maximálne sa dá stiahnut Gainward. Ten nikomu nefunguje a robí problémy. Skús sa pozrieť na stránku, na ktorú som nechal link v mojom príspevku. Tam je všetko. Všetci výrobcovia nVidie a všetky druhy biosov. Neviem, kto je tu lenivý. Nikto to zatiaľ nevyriešil, až dnes ja. Tým sa nechcem chváliť, len si uvedom, čo rozprávaš a ničím si neprispel. Šašo
Radšej sa pozri na tých šašov, čo tu prispievajú a nič neriešia. Máš založené konto približne v rovnakom čase ako ja a "deláš machra". Idem si vypísať tvoje príspevky, čo si vypotil.
Re: Neviem, kto je tu slepý a lenivý, ***?!
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Na tých odkazoch nič nie je. Maximálne sa dá stiahnut Gainward. Ten nikomu nefunguje a robí problémy. Skús sa pozrieť na stránku, na ktorú som nechal link v mojom príspevku. Tam je všetko. Všetci výrobcovia nVidie a všetky druhy biosov. Neviem, kto je tu lenivý. Nikto to zatiaľ nevyriešil, až dnes ja. Tým sa nechcem chváliť, len si uvedom, čo rozprávaš a ničím si neprispel. Šašo
Delas si asi ze me srandu ne? Koukal jsi se na ten odkaz co jsem ti posilal? Chces mi rict ze tam program na flashovani neni?? A co potom rikas tomuhle http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=49959&start=0 :wink:
EDIT: Prosim o lock, bylo to vyreseno a stava se tady z toho nic neresici flame.
Citace:
Původně odeslal Masster
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Delas si asi ze me srandu ne? Koukal jsi se na ten odkaz co jsem ti posilal? Chces mi rict ze tam program na flashovani neni?? A co potom rikas tomuhle
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=49959&start=0 :wink:
EDIT: Prosim o lock, bylo to vyreseno a stava se tady z toho nic neresici flame.
Ja nehovorím iba o flash utilite, ja hovorím o biosoch. Robíš si zo mňa srandu alebo to mám napísať ešte raz?!
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Citace:
Původně odeslal Masster
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Delas si asi ze me srandu ne? Koukal jsi se na ten odkaz co jsem ti posilal? Chces mi rict ze tam program na flashovani neni?? A co potom rikas tomuhle
Ja nehovorím iba o flash utilite, ja hovorím o biosoch. Robíš si zo mňa srandu alebo to mám napísať ešte raz?!
Oprav me jestli se mylim, ale v tvem prvni postu neni o biosech ani zminka, presto kdyby sis prosel poradne diskuzi na kterou jsem odkazoval hned poprve, najdes nekolik zdroju na biosy, jednim z nich je i Mavke, ktery je tvurcem stranek z kterych si ty, jak jsem pochopil stahl svuj bios, na jehoz stranky sem pred dvema dny hodil odkaz sem na forum a na tento thread sem te odkazoval v mem predchozim prispevku, spokojen ? ;D
Citace:
Původně odeslal Masster
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Citace:
Původně odeslal Masster
Citace:
Původně odeslal ESCAPE
Oprav me jestli se mylim, ale v tvem prvni postu neni o biosech ani zminka, presto kdyby sis prosel poradne diskuzi na kterou jsem odkazoval hned poprve, najdes nekolik zdroju na biosy, jednim z nich je i Mavke, ktery je tvurcem stranek z kterych si ty, jak jsem pochopil stahl svuj bios, na jehoz stranky sem pred dvema dny hodil odkaz sem na forum a na tento thread sem te odkazoval v mem predchozim prispevku, spokojen ? ;D
Keď sa pýtam čím to mám prepáliť, nemyslím tým iba flash, ale aj bios, si strašne ťažkopádny. To som ešte nevidel.