co o něm víte? díky
Printable View
co o něm víte? díky
no sry ale co to je za dotaz ???
Co chces presne vedet?
vim vo nem asi co ty....
upřímně by mne zajímalo jak dlouho je na trhu, tedy pokud vůbec, ale vzhledem k tomu, že ho má 36 hodin v kompu, tak existuje, jenže v Čr ho zatím nikdo neprodává, anebo jsem ho nenašel! Což mne překvapuje, má L2 cache 512, takže Prescott to není, a u NW jsem měl pocit, že skončil u 3.2, tak nevím?
lammah ... tento procesor som testoval asi pred mesiacom, bola to sice vzorka ale bol uvedeny 1.2. a jedna sa o posledny northwood ... :roll:
MadCap
Presne ako hovori MadCap: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/dis...201064008.html...
může se tu člověk na něco zeptat, aniž by musel být za LAMU? díky za odpověď Mr. Dokonalý!
4 sisi - díky přesně tohle je odpověď, jakou bych si na fóru představoval :-)Citace:
Původně odeslal sisi
to sa napr da napisat aj jednym postom a ja nie som dokonaly, ale ked ten procesor uz mas tak by si snad mohol vediet ze uz vysiel a neviem ci ho nahodou nemaju aj v cenniku CC :roll:
MadCap
dort > o com akoze tento thread je ?? ked niesi mentalne zaostaly tak si das www.intel.com .. stiahnes si datasheet a precitas si vsetko .. alebo napises do google northwood 3.4 GHz .. OMG alebo predpokladas ze este niekto je na fore tak ehm aby si kupil proc na hranici technologie ??
maji je v sume :-)
CPU INTEL PENTIUM 4/3.4GHz (800MHz) 512L2 mPGA 478PIN - BOX
datasheet - jsem použil, jen mi to bylo divné, a 3x zřetelné to intel na stránkách nemá, že 3.4 je ve verzi NW, a k tomu EHM - jde o cenu za kterou je pořízen!Citace:
Původně odeslal SajmoN
Fajn, příště se nebudu ptát, a bude to lepší, než se zeptat a dostat po čuni! to mne nebaví, sorry!
A jinak jsem pár stránek prolezl, a GOOGLE používám, ale to je jedno, prostě jsem se zeptal a víckrát to raději neudělám, neb za blbce být nemusím!
keby si zalozil thread "trosku" inteligentnejsie ... nie ze co o nem vite .. no co asi tak? NW na 3.4 to hovori za seba :roll: ... proste sa neoplati kupovat ako kazdy intel na najvyssej frekvencii a ako NW ho daleko nedotiahnes OC lebooto je strop technologie tolko k teme a pytaj sa kolko chces kym pouzivas IQ dostane sa ti odpovede ..
MadCap
4MAdCAp oplatí neoplatí, to je maličko zálaží také na nabídce, a ceně, že?!
tato diskuze pozbýva smyslu, možná by bylo užitečnější ji ukončit s poznáním, že kdyby Tvůj první příspěvek byl ve stylu "špatný předmět", co kdyby zněl takto ....................... a k tomu odpověď nemuseli jsme oba napsat tolik OT! příště budou moudřejší, a Ty by jsi mohl být konstruktivnější, a napadat až na základě chronicky se opakujících hloupých LAMA dotazů!
Díky za pochopení.
Citace:
Původně odeslal MadCap
snad to je on
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26066
ne to fakt neni von :-) tohle je EE a ma to dokonce cahce 3.úrovněCitace:
Původně odeslal Mil17
No byl to jedinej NW kterej tam byl na 3.4GHz a L2 odpovídá...Citace:
Původně odeslal eraser
Az nato, ze je to Gallatin... :wink:Citace:
Původně odeslal Mil17
Tak to se omlouvám, sem měl celou dobu za to že je to NWCitace:
Původně odeslal sisi
Mě by zajímalo proč se tady na to ptáš když jsi tento CPU prodával.