Zdravim kamos chce kupovat 1800+ a tak potrbuje vedet jaka je nejlepsí deska pro tenhle procak, je jasny ze od EPOXU ale jaka? dik poradte...
Printable View
Zdravim kamos chce kupovat 1800+ a tak potrbuje vedet jaka je nejlepsí deska pro tenhle procak, je jasny ze od EPOXU ale jaka? dik poradte...
8k9a2+ nebo 8rda+
8rda(+)
8RDA+ 8)
dival jsem se na spec te desky 8rda+ vypada dobre, ale chybi mi tam RAID tak bych pockal na RAIDovou verzi
8k9a2+ nebo 8rda+
A bude aj raidova verzia ???Citace:
Původně odeslal Paja
určitě, otázkou je kdy
Tak jo a kolik za ni chtej? No ja myslel ze by moch vzit 8K3A ta je cenove docela dobra...
No cenovo moze byt dobra ale ten rozdiel mediz nou a 8RDA sa naozaj do buducnosti oplati....
Presne tie dve ako napísal Voky...
Iná voľba s ohľadom na budúcnosť je krok späť... :wink:
Tak jo de do ni a este nas zajma jestli ta grafarna integrovana je G4 MX 420 nebo 440 a jestli de integrovana grafika taktit? Dik... :?
To je nForce :)Citace:
Původně odeslal Jerrys
No jasne nevahaj a ber bud 8K9A2+ alebo (radsej) 8RDA+. A este ked mu tam hodi bud 2x128 DDR (ked neni vela prachof) alebo 2x256DDR (ked je viac prachof) tak to bude take male delicko.
no kdyby 8RDA+ mela raid ( kdyby uz ji prodavali ) a sata tak je jenda z nejlepsich desek
8RDA+ je bez integrovanej grafiky - takže žiadne jej taktenie sa nekoná... :-(Citace:
Původně odeslal Jerrys
S grafikou je 8RGA+... Ale integrovaná gk sa taktí horšie ako samostaná grafika v AGPčku... :-(
ja mam tak trochu bordel v tom značeni epoxu..mohl by někdo trochu objasnit co je co?? ja se vyznam jen v msi :-(
EPoX 8K*A/*/+ (napr. 8K9A2+, 8K3A, .. ) su dosky s chipsetom VIA bud KT333ce alebo KT400 podla modelu, potom + verzie maju RAID POST DIODY a jedna (moja) aj SATA. A dosky z oznacenim 8K*A3+ maju myslim ze 2x RAID.Citace:
Původně odeslal joXerus
EPoX RDA+ / RGA+ su doskys chipsetom nForce2 a rozdiel je ftom ze model RGA+ ma aj integrovanu grafiku.
Jo prej umi tocit i zamknuty procaky...co je na tom pravdy?
Takl dobry ze ji chvalite, protoze v tuhle chvily uz je objednana v CZECH computeru! 8-) Zejtra by tu mela byt 8)
No tocit zamknuty prociky umela i moje stara MSI ;D Spis si myslel ze je umi nejak vodemknout ;D