Jak odvrtat ocelové nýty "ťip ťop"
Tak tohle je teda oříšek. potřebuju rozebrat můj kejs, je celej snejtovanej. myslel jsem že jsou to klasický hliníkový nejty, ale můj otec zdělil mi, že jsou to nějaký "ťip ťop" ocelový nejty, a ze to nejde, ze by celou kysnu rozsekal bruskou.
Takze-neexistuje nějakej kulturní způsob, jak je vyndat? Co se týče odvrtání, prý je třeba vidiový vrták a i ten by se nakonec kousnul.
Jo a majzlík taky ne :-) Díky za rady
Re: Jak odvrtat ocelové nýty "ťip ťop"
Citace:
Původně odeslal commander
Tak tohle je teda oříšek. potřebuju rozebrat můj kejs, je celej snejtovanej. myslel jsem že jsou to klasický hliníkový nejty, ale můj otec zdělil mi, že jsou to nějaký "ťip ťop" ocelový nejty, a ze to nejde, ze by celou kysnu rozsekal bruskou.
Takze-neexistuje nějakej kulturní způsob, jak je vyndat? Co se týče odvrtání, prý je třeba vidiový vrták a i ten by se nakonec kousnul.
Oprav ma ak sa mylim ale vidiovy vrtak je do betonu.
A urcite to pojde normalnym vrtakom do zeleza, maximalne bude treba postupne zvecsovat velkost vrtaku.
Re: Jak odvrtat ocelové nýty "ťip ťop"
Citace:
Původně odeslal kju
Citace:
Původně odeslal commander
Oprav ma ak sa mylim ale vidiovy vrtak je do betonu.
A urcite to pojde normalnym vrtakom do zeleza, maximalne bude treba postupne zvecsovat velkost vrtaku.
rikal mi to otec, je to debil, mysli si ze vi vse, mozna je to kiks. jinak o vikendu to zkusim,
myslite, ze na to staci dremel?