je lepší reklamovat monitor přímo u prodejce nebo u autorizovaného servisu.Jaké má co výhody.Píská mi monitor při vyšších frekvencích.U koho byste to raději reklamovali a proč.
Printable View
je lepší reklamovat monitor přímo u prodejce nebo u autorizovaného servisu.Jaké má co výhody.Píská mi monitor při vyšších frekvencích.U koho byste to raději reklamovali a proč.
Jestli ho máš ještě v té 14ti denní lhůtě na vrácení (v případě, žes to objednával přes net), tak u prodejce. Řekni, že nejseš spokojenej a chceš jinej nebo prachy a nebo nejlíp, že si připlatíš za lepší (to jsou nejochotnější). Předpokládám, že ho ale máš déle a asi to nebylo přes net. V tom případě je lepší v tom autoriz. servisu (stejně by ho tam poslali).
Mimochodem sem bys to asi psát neměl, od toho je tu sekce reklamace.
Asi takhle:
pokud chceš monitor opravit co nejrychleji, tak je lepší využít přímo servisu (někdy vymění i kus za kus... pozor! někdy při výměně nelze tuto reklamaci započítávat do 3 stejných nebo 4 různých reklamací - vrácení peněz... prostuduj si řádně podmínky případné výměny)... pokud bys ale uplatňoval už třetí (stejnou) nebo čtvrtou vadu (s nárokem na vrácení peněz) je potřeba uplatnit ji u prodejce... protože kdyby sis vyzvedl u servisu monitor po opravě třetí stejné vady (čtvrté různé) nemůžeš jít za prodejcem s tím, že chceš prachy zpět...
Já reklamoval svuj přes servis a s jejich rychlosti jsem byl spokojenej - jeden den si ho odvezli, druhej opravili a treti den odeslali, ale je fakt ze me se klepal obraz a bylo to hodne viditelny, u tohodle nevim.
Piskani je svinstvo... reknou ti ze je to tvuj subjektivni nazor a ze monitor zobrazuje... takze je OK. Otazka je, kdyz si kupujes monitor, jestli ma ten monior fungovat ijako zvukova kulisa...
nemluvim do vetru, s piskanim u HW mam praxi... zvlast s reklamacema...
ani pravnik nepomuze, jedine nejaka zkusebna, zmerit intenzitu a frkvenci a k tomu existuje porovnavaci higienicka norma (tusim ze snad uz i vseobecna) kde jsou hodnoty ktere pri trvalem vlivu muzou zpusobit ruzne psychicke poruchy... mimoto ta hladina je dost nizko (tomu jsem se podivi), i pitomasilnice u baraku, na ktery jezdej auta muze z dlouhodobeho hlediska zpusobit zdravtoni potize...
dej ho do zarucniho servisu, oni ho vymenej a pak ho prodaj nekomu jinymu, kseft je kseft... (taky praxe, i kdyz se to nema)