Čím rozbalit exe soubor (pokud to jde)?? Vím že to je asi lame dotaz ale nikdy jsem to nedělal :oops:
Printable View
Čím rozbalit exe soubor (pokud to jde)?? Vím že to je asi lame dotaz ale nikdy jsem to nedělal :oops:
winrar neumi ?:)
kdyz pustis winrar a ukazes mu primo ten soubor ;)
(teda pokud je to samorozbalovaci exac (umi treba i M$ instalatory tusim))
No není to samorozbalovací soubor - je to přímo instalačka.
Je to taková blbost ... je to instalace screensaveru a já bych z toho chtěl dostat ty fotky aniž bych to instaloval do systému. A winrar 3.0 mi píše že to je neznámý formát.
Taky by se to mohlo dát otevřít ve winzipu... některý instalačky už jsem takhle otevíral...
pokud je to instalator tak to z toho nemas sanci dostat jinak nez spustenim a nainstalovanim....
U někakejch instalátorů pomáhá, když spustíš instalaci, na nic neklikáš a necháš běžet ten instalátor a soubory najdeš v tempu. Nebo existuje program extractor (možná s extraktor), kterej umí vysosat ze souborů obrázky, zvuka a fůry dalších souborů. Dá se stáhnout demo, který umí extrahovat 30 souborů. Link zjistim a dodam.
u screensaveru ty obrazky muzes najit v adresari win, nebo preci normalne v program files, podle instalace
Tak ten extractor se dá stáhnout z http://www.volny.cz/nova-software/
po nainstalovani cez Resource HackerCitace:
Původně odeslal theedge
Total Commander a Ctrl+PageDown (nastaveni cest k archivatorum v Nastaveni vitano).