Nefungujou mi zadny karty v PCI a porad to po mne chce ovladac pro PCI Device.. dekuju za kazdou radu
Printable View
Nefungujou mi zadny karty v PCI a porad to po mne chce ovladac pro PCI Device.. dekuju za kazdou radu
Nefungují žádné karty v žádném slotu? Jaké karty si zkoušel? Máš nějakou 100% funkční co ti tam nejde, nebo se karty povalovaly nějakou dobu v šuplíku a teď ti tam nejedou?
Jestli je to na nové desce a se 100% funkční kartou, je to asi spíš na reklamaci.
Dotaz hloupej, ale mas nainstalovany a funkcni ovladace na desku?
tak uz to jde :) jak jsem reinstaloval Windows tak ta deska porad chtela ten ovladac - vndal jsem karty, nainstaloval driver pro desku, dal je zpatky a uz to slape :)
Těžko to pořád někteří chápou, ale první po instalaci systému je to, že nainstaluji ovladače základní desky (čipsetu). To je první co musím udělat. Divím se že žádáte o radu, když nedokážete dodržet toto primitivní pravidlo. Co na to říct!? Rabban měl pravdu. Ach jo (ne za to že měl pravdu, ale že to stále někdo nechápe).
Von žádnej učenej z nebe nespadl. Proto jsou tahle fóra, aby se problémy řešili a ne se na někoho vytahovat.
No tak když tomu nerozumíš, tak se buď poraď předem (proto je tu fórum), nebo si to nech složit v obchodě. To snad není takový problém!Citace:
Původně odeslal .Voivod.
NOFLAME .. PLS
OK, brzdím :-)