Pripojeni isdn k siti pomoci WiFi???
V prvni budove je isdn linka a 1 pocitac. V druhe budove je pocitacova sit. V treti budove (krapet vzdalene) je 1 pocitac. Potrebuju tu sit (a pripadne i ten samostatny komp v treti budove) dostat k isdn. Nechci tahat kabel. Vyresi to Wi-Fi? Napr. na poc. s isdn dat Edimax EW-7205APL AP nebo Edimax BR-6104WB AP + Router, na nektery pocitac ze site Edimax EW-7126 PCI a totez na vzdlenejsi samotny pocitac? Prosim o radu nejakeho ODBORNIKA. Nekamenujte me, jsem problematiky naprosto neznaly...
Re: Pripojeni isdn k siti pomoci WiFi???
Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Nekamenujte me, jsem problematiky naprosto neznaly...
Za to, že něco nevíš tě nikdo nebude kamenovat, ale za to, že to tu bylo x krát řešeno a ty si líný si to vyhledat, tak ti nikdo neodpoví a lockne to tu mod
Citace:
Původně odeslal Kon
Citace:
Nekamenujte me, jsem problematiky naprosto neznaly...
Za to, že něco nevíš tě nikdo nebude kamenovat, ale za to, že to tu bylo x krát řešeno a ty si líný si to vyhledat, tak ti nikdo neodpoví a
lockne to tu mod
Liny hledat nejsem. Stravil jsem tim jistou dobu, ale potrebuji si byt jist vysledkem. Avsak ty, namisto abys napsal treba: jo, takhle to pujde, nebo, tam bych dal neco jineho, nebo, tak to nejde, cinis mi mravoucne kazani... :-( Snad se vyskytne nekdo s vetsimi ohledy :|
Citace:
:-( Snad se vyskytne nekdo s vetsimi ohledy :|
Nebo raději spíše s právy moda :!: