OS - WXP Profesional, zbytek viz podpis. Dík
Printable View
OS - WXP Profesional, zbytek viz podpis. Dík
No podľa toho aké staré tam máš... Ak nejaké hodne staré tak možno, ale až po verzii s vyriešeným SB bugom...
A či tam máš nejaké nestability - novšie by mohli pomôcť, ale ak je komp stabilný tak niektoré z tých poslednejších boli o čosi horšie ako zvyčajne - obsahovali nejaké chyby...
Nestabilní opravdu nejsem a verz mám asi tu z WXP SP1 od mrkvosoftu.
Otázka zní, jestli mi to k něčemu bude, nebo jen zbytečně zaplatím telekomunistům za stažení.
1,3 MB to ma a pokud tu to nic nevylepsi, tak muzes mit dobry pocit, ze mas v kompu nejnovejsi ovladac od Vie... ;D
ja bych si je tam hodil, muzes rict ze uz nepouzivas 4in1 ale mas Hyperion! viz http://www.cdr.cz/a/clanky/clanek/4269
ty heperiony sou asi nejlepsi co tam muzes dat.
naprostej souhlas... :lol:Citace:
Voky Zaslal: 13. prosince 2002 20:37 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
ty heperiony sou asi nejlepsi co tam muzes dat.
Mno pokuď máš desku s kt400 , tak určo! V 3d marku bez nich sem měl asi 8000 s nima 11000 takže není co řešit :-D
To alby: Kuk na můj podpis púokud mne zrak neklame tak KT400 zatím nemám :-(.
Dík všem za rady, stáhnu je, ale stejně to asi lepší nebude ...
hmm tak na kt133 to moc vykon nezvdene jsou lepsi pro kt333 a vyse
Tak to je silene nebylo to v necem jinem??Citace:
Původně odeslal alby
taky bych rek...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
To nemohlo bejt tema 4in1 tech 3000 bodu, ja na KT333 nepozoroval zadnej rozdil.
taky bych řekl, rozdíl v 3DMarku je tak 100-150 bodů, jinak ty nové 4in pod WinXP v pohodě, ale pod Win98 se mi nějak nezdají
Ten rozdil 3000 bodu asi nebude hyperionama....
Citace:
Původně odeslal alby
Dal som tam tie Hyperiony a v 3D marku žiadne zrýchlenie