Zdravim, chci se zeptat jestli uz nekdo testoval celerony s novym jadrem a jake jsou zkousenosti popr. doporuceni. Stale mam stareho Copermina ktery slape jako hodinky..
Printable View
Zdravim, chci se zeptat jestli uz nekdo testoval celerony s novym jadrem a jake jsou zkousenosti popr. doporuceni. Stale mam stareho Copermina ktery slape jako hodinky..
lol, tak od cias coopermine uz je tualatin, willamete a northwood z coho sa da pouzit iba tualatin alebo northwood na 3ghz :)
MadCap
Tualatiny o tech vim, jeden jsem mel ale nesel mi taktnout tak jsem si nechal Copermine. Vim ze ted prisli nova jadra (tusim) prescot a spolecne s tim meli prijit i nove celerony, jedna se tedy o Northwood? Ma to smysl kupovat nebo este pockat?
prescott celerony este neboli uvedene a ake budu je otazne ci skorej kontroverzne .. btw tualatin je aj na nizsej frekvencii lepsi ako coopermine ;) a do northwood ani willamete celeronu sa neoplati ist pokial to neni nudzovka (medzistupen) pred plnou p4 ..
MadCap
Pokiaľ rád hráš gamesy, tak nad Celerom nerozmíšľaj! Radšej si zožeň (už keď chceš Intel) akéhokoľvek Northwood-a! A frekvencia nech ťa netrápi - P4 je oproti Celeronu (postavenom na jadre P4) v hrách aj 2x výkonnejšia.
Takže ak, tak iba plnohodnotný P4 Northwood!!
Ja vim ze tualatiny jsou vykonejsi ale pri mych testech 800@1000 (133fsb) vs 1100@100 (100fsb) nebyl tak velky rozdil, pravdepodobne diky prupustnosti pametove zbernice, rozhodl jsem si nechat tento :-).
Jinak upgrade nutne nepotrebuji a na p4 nejspis mit nebudu, takze si pockam az budou celerony s jadrem prescot. Diky kluci!
Tak si kúp Athlona, no nie :?:Citace:
Původně odeslal Polo
Máš dobrý výkon za dobrú cenu, aj spoľahlivost je už v pohode...
Ve zkratce, potrebuju aby mi pecko fungovalo a ne a bych resil proc zase nefunguje a shanel novy chladic protoze u toho co mam ted klesly otacky o 10% :-). Takove ja mam zkusenosti s AMD razim, a to vsude kombinaci Intel/Intel.
Jak se ti to povedlo? Me to pri zamcenym nasobici vychazi na 125 MHz :wink: ;DCitace:
Původně odeslal Polo
S tim AMD to neni tak zle... :wink:Citace:
Původně odeslal Polo
ja teda nevim, jak jsi na tohle prisel, ja jsem nikdy nemel jakykoli problem s chlazenim AMDcka... vzdy v pohode se vsemi chladici, ktere jsem mel. A co se tyce stability, to co mam v podpisu funguje paradne... zcela bez problemu... rozhodne lepsi volba nez celerony (krom tualatina, ze... :) )Citace:
Původně odeslal Polo
Chlapce, pravdepodobne ta teraz rozmrazili z kryogenickeho spanku po 5 rokoch.Citace:
Původně odeslal Polo
AMDcka su dnes uplne inde ako si myslis. To na com si OCkari teraz opekaju klobasky su Intel procesory s jadrami Prescott.
Wuuduu : hm tak ten prescott na tom tiez nieje tak ako si myslis .. skus sa trosku poobzerat po nete .. teploty z testov prvych kusov su oproti terajsim niekde uplne mimo
Ad AMD zkusenosti z praxe... (Amd je proste neseriozni firma :-) viz jeji "vyvazene testy" atd ani nemluve o reklamnich kampanich :-)) )
Ad overclock jede to se vsemi parametry na default, mozna dobra serie celera nebo deska, predtim jsem mel sit od VIA a na te to nejelo, na tehle to jede este vis, ale nechci trapit PCI zarizeni.
stop flaming :evil:
....souhlas...