Jelikoz forum, kde jsem se snazil vyresit svuj problem bezduvodne zamkli tak tady je znova. Mam Sapphire Radeon 9100 bez uprav a dela to i bez pertaktovani pouze s catalysty 4.2 s 3.8 mi to nedelalo, poradi nekdo?
Printable View
Jelikoz forum, kde jsem se snazil vyresit svuj problem bezduvodne zamkli tak tady je znova. Mam Sapphire Radeon 9100 bez uprav a dela to i bez pertaktovani pouze s catalysty 4.2 s 3.8 mi to nedelalo, poradi nekdo?
tady neco o tom http://www.overclocking.cz/4um/viewt...9100+artefakty
Bud se ti prehriva, nebo Sapphire nedodrzel osazeni soucastek [ priklanim se k orvni variante ]. Jinak zkus podtaktovat kartu jestli to dela porad.
Myslim, ze se to neprehriva, i kdyz je to vse na 230/230 tak to dela, ale se starsima Catalystama to nedelalo, az ted, zkusmo jsem tam dal zpatky 3.8 a nic.Citace:
Původně odeslal honzAK
mě v BF 1942 s Omegama 4.2 taky blbnou textury, mám 8500 LE od Sapphiru, s 4.1 je to v pohodě. Přehříváním to nebude, dělá to hned od začátku.
Ja si tiez myslim ze je to v driveroch. Ati ma fakt k*k*tske drivers oproti nvidii, tam som v zivote nemal jediny problem. Dokonca aj voodoo3 mi islo lepsie (co sa driverov tyka). Napr. teraz mi uplne blbne openGL v cs-ku, a to tak, ze na gf2mx mi to islo lepsie ako teraz. Este ze sa to da prepnut do d3d, ale potom mam po alttabe ciernu obr a aj tak to musim resetnut. Snad pomoze reinstall winu, no ale nemienim reinstalovat win s kazdym novym catalystom.
ja mam ten ctverecek taky, barva se meni podle jeho pozadi - je jen v nekterejch hrach :?: -
Zjistil jsem, ze hry co jedou pod OpenGL to nemaji a ty co jedou pod Direct3D ano. Vliv driveru jsem nespozoroval.Citace:
Původně odeslal dreamboy