Zvýšení rychlosti internetového spojení
Jsem připojen přes UPC Chello plus. Mám modem Motorola SB4200E. Když ho zapnu, tak se jako první rozsvítí kontrolky Odesílání a příjem, tzn. že modem se přihůásí do sítě, ale samozřejmě si k sobě natáhne i nějaký "omezovače rychlosti" který mu přijdou. Myslíte si, že by tomuhle šlo nějakým způsobem zabránit?
Myslím si, že kdyby šlo flashnout nějakým způsobem firmware, mohlo by to fungovat.
Budu vděčnej za jakýkoliv vaše zkušenosti. :wink:
Re: Zvýšení rychlosti internetového spojení
ale tohle se tu vazne probiralo a uz jednou jsem tu psal ze to uz proste NEJDE a ze i kdyby to slo tak se na tebe behem tejdne prijde a zaplatis smluvni pokutu (10kkc)
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
ale tohle se tu vazne probiralo a uz jednou jsem tu psal ze to uz proste NEJDE a ze i kdyby to slo tak se na tebe behem tejdne prijde a zaplatis smluvni pokutu (10kkc)
Moh by si mě napsat thread, ve kterým se to probíralo? Hledal sem ho a bohužel nenašel... :?:
Citace:
Původně odeslal honzanun
Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Moh by si mě napsat thread, ve kterým se to probíralo? Hledal sem ho a bohužel nenašel... :?:
probiralo se to, aspon z casti, zde: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...modem&start=15