Tohle je nutny videt http://tokra-klan.games.cz/modifikace/casemod3.htm
Douby se zase jednou vyznamenal, neco tak brutalniho sem uz dlouho nevidel a asi dlouho opet neuvidim.
Printable View
Tohle je nutny videt http://tokra-klan.games.cz/modifikace/casemod3.htm
Douby se zase jednou vyznamenal, neco tak brutalniho sem uz dlouho nevidel a asi dlouho opet neuvidim.
Jo je to fakt moc hezkej mod ale bylo to tady tenhle tejden
hezkej, spis haluzni a preplacanej nic moc jenom svetla a spatne udelany flexo....
Hnus,jak nějaká diskotéka...Vymyšlené to má chlapec hezky(asi taky neví,co s penězi),ale to provedení... :roll: Vodní chlazení vypadá pěkně,to jo,ale ten zbytek (a hlavně potrhané flexo) výrazně kazí dojem.Nicméně jistě to stálo spoustu práce,přemýšlení a námahy,to je třeba ocenit!
Chtelo by to asi opravdu min barev, jinak tento mod vypada dost vymakane. Odkud pochazi ta valcova nadrzka na vodu? Ja vim ze je to asi z plexi trubky, ale vrta mi hlavou kde sehnat kratsi kus nez 2m.
Prace to dalo asi hodně.. uznavam... ale pripada mi to jako kdyz úprijede pout... jak komedianti s kolotocema....
rofl :mweheh:
Tak takhle vypada posouvani stromeckarskeho barevneho vnimani zase o neco dal... ;D
jo jestli ste si vsimli tak ma standartne 360w chiftec zdroj a k tomu nabastlil paralelne dalsi 350W takze ma prej 710w zdroj, no nevim bastlit k sobe dva ruzny zdroje s ruznyma hodnotama neni mc koser.
Ano,já jsem si všimla... :roll: ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
no kdyby to dal jen do jedny barvy (osvetleni) tak by to bylo good ale takle je to takovy preplacany
Co je moc - to je privela ... "Stromečkář" - to to vystihuje asi nejlíp, škoda, protože to muselo stát hrozný práce a času a ...
je tam těch barev i světla moc, jen jestli ale tady z někoho nemluví třeba i závist (a to i s těma zdrojema - pokud mu to funguje, tak ...)
zavist..?? neni proc... tach barvicek je moc moc.. jak predvanocni vyzdoba v Kotve.. :lol:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
tak to rika ten pravej, kdyz ti sviti na kompu snad vsechno. ;DCitace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Koneckoncu ten mod je jeho a kdyz se mu to tka libi tak proc ne. Coste technicky je to urcite kus poradny prace. Jestli to vsechno bastlil sam, tak to muselo dat poradnou praci. Minimalne takovy paradicky jako ten zdroj nebo ten hdd na boku.
jj. toho tipka trochu znam je to fakt borec. vobcas ho podkavam na Lanparty okolo Pardububic. vsechno dela sam a da si na tom poradne zalezet. Hodne cerpa ze zahranicnich serveru, kdyz jsem mu rikal o Overclocking.cz tak vuuubec nevedel ze neco takovyho je ;D hlavne obdivuju tu preciznost s jakou to dela, ja bych takovou trpelivost nemel. Ikdyz to vypada trochu jako stromecek. to se proste musi videt v realu a myslim ze by jste slintali :wink:
Zdravím všechny, ten case jsem dělal asi čtyři měsíce od rána do večera a nářadí jsem taky moc neměl (přímočarku, dremel, pilník, pistolovou pájku a količky na prádlo). Jsem elektrikář tak jsem si s tím trochu vyhrál. Jestli to někomu připadá jako stromeček, dobrá, ale ten case má každý den jinou barvu, protože vše se dá přepnout nebo vypnout. Jenom nožičky svítí v 5-ti různých barvách. Nafotil bych to všechno, ale bohužel nemám digit.foťák (občas si ho od někoho na LAN turnajích půjčím). A cena!!! POZOR!!! Mám opravdu hodně hluboko do kapsy a nejdřažší na tom byl case (Chieftec 3500,-) a čerpadlo vodního chlazení (Eheim 2100,- ). Zbytek je jen trocha plexi a pár barevných LED diod. Cena modifikace bez komponent je do 3000,-Kč!!!!!!!!!! Jen ta práce. Bohužel jsem perfekcionalista takže vše musí být SUPER. Jen to FLEXO se mi nepovedlo. Nevíte někdo jak to zakončit. Izolepa na tom moc dlouho nedržela. :?:Citace:
Původně odeslal Kazdic
Jestli ses opravdu perfekcionalista a verim ze ses tak tam dej smršťovací bužírky ve stejné barvě, mě osobně dobře posloužila izolační páska v odpovídající barvě. Jenom pozn. ta paska ani buzirka tusim v UV svetle nesviti je to pak trochu "blby" kdyz kabely zacinaji tak trochu dal.
BTW: zajimalo by me odkud je ta expanzka kterou mas na zadku case, ta kovova leskla? Je docela supr, hlavne kdyz sviti.
Tu expanzní nádobu jsem také vyráběl. Je z hliníkové trubky. Mám ještě dvě, akorát nejsou zatím vyleštěné. Kdybys měl zájem tak napiš. Ty flexa asi vyměním za černé. Smršťovací bužírky jsem také zkoušel, ale nebavilo mě rozebírat každý konektor.Citace:
Původně odeslal Kazdic
Fakt super mod , mne sa ta hra svetiel paci , ale pravdaze kazdy ma svoj nazor.
Fakt klobuk dolu. :-)
Pani, tak to je to jako cely vysoustruzeny a zalesteny? Zajem bych mel ale zatim vodnika odkladam porad do budoucna tak by me byla as i k nicemu. BTW k tomu flexu, podle toho co sem videl natech fotkach by bylo mozna lepsi jednotlivy vetve ukoncit az ve zdroji. Vypada to pak mnohem lip kdyz jdou ze zdroje uz cisty kabely a izolacka/buzirka je v zdroji kde neni videt. V pripade cerny je ot ale asi jednoCitace:
Původně odeslal Douby
Podle me je to hustyyy...hezkyyy....svetlka :o)) ale fakt de videt, ze autor je fakt bohaty...
Bohaty?? Hlave hodne sikovny, kdyz si vetsinu veci udelal sam...Citace:
Původně odeslal s_007
Case prachace vypada trochu jinak treba:
http://www.gruntville.com/casegallery/albur17
+ ten Mini na Lan
jo, zrucny je taky...treba ja bych to sam asi neudelal, ale na ceske pomery je prachac :o))Citace:
Původně odeslal Kazdic
jestli cesky pomery = eurocase tak jo.
On je taky rozdil v tom koupit case za 3,5k a pul roku na tom delat nebou koupit case za 12k a delat s tim machra a ani na to nesahnout.
Kdyz si vezmu ze jako elektrikar muze mit k dost vecem pristum v hokne a blbinky jako diody a pod zas nestojej majlant tech par vetrakua katod si muze dovolit kdegdo...
Me osobne se tenhle case fakt libi a ma u me 10/10, nerkuli u nas ale i v us by hledal tezko konkurenci v preciznosti.