K svojí kartě Leadtek 5700FX jsem nedostal DVI-VGA redukci, sehnal jsem redukci z jiný grafický karty MSI, ale nejsem si jistej jestli jsou všechny redukce kompatibilní se všema garfickými kartami .
Tak bych potřeboval poradit .
Printable View
K svojí kartě Leadtek 5700FX jsem nedostal DVI-VGA redukci, sehnal jsem redukci z jiný grafický karty MSI, ale nejsem si jistej jestli jsou všechny redukce kompatibilní se všema garfickými kartami .
Tak bych potřeboval poradit .
Ja bych rek ze jsou vsechny stejny, pac podle toho co rikas, by nemusely byt kompatabilni vsechny monitory se vsemi graf. kartami :DCitace:
Původně odeslal kutil2
redukce je stejna, a abys ji vubec pripojil musis mit DVI-I to jen tak pro upresneni ;DCitace:
Původně odeslal PhoB
Je stejná.
A proto že sem taky dostal Leadtek FX 5700,tak vím že to ti inteligenti schovávaj pod tu vylisovanou krabici.Taky sem si myslel že sem jí nedostal a po měsíci mě napadlo celou krabici rozhodit a byla tam i s dalšíma kabelama.
Takže se ještě mrkni
jo tez sem si koupil toho leadteka co ty, ( jeste ho nemam v podpisu ) a vsechny kabliky byly fakt dobre schovane....
PS: kolik mas na tvoji sestave bodu v marku 01SE v stavu netaktovane grafiky ?????
Nevim už kolik sem měl dřív,ale teťka sem to spustil (bez resetu) s ovladačkama 56.55 a měl sem 11270 na default.
edit: tak po resetu mám 11310.