Poradte.Odistaloval sem Unreala 2, ale stejne mi zustala na disku C, kam sem tu hru ulozil.Instalovana slozka 2,1 GB a odistalovana je stejna.Muzu ji smazat?V nabidce na odebrani se jiz hra nevyskytuje.Predem moc diky za radu! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
Printable View
Poradte.Odistaloval sem Unreala 2, ale stejne mi zustala na disku C, kam sem tu hru ulozil.Instalovana slozka 2,1 GB a odistalovana je stejna.Muzu ji smazat?V nabidce na odebrani se jiz hra nevyskytuje.Predem moc diky za radu! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
No, muzes ji zkusit znovu nainstalovat do stejneho mista a pak ji zase odinstalovat. Kdyby to nepomohlo, tak tu slozku natvrdo vymaz...Citace:
Původně odeslal vd
Nejdriv bych to zkusil reinstalovat, kdyby nic, tak zkontroloval registry, a kdyby ani tam nic nezůstalo, mazal bych :|
a kdyby nic,tak bych formatoval :mweheh:
:-o :-o :-o NÉÉÉÉÉÉÉÉ! TO JE OPRAVDU EXTREM! Vtip je ale v tom, ze i po odinstalovani v ofic. odistalovaci mi ta hra de i zpustit!!! Jako kdyby se nechumelilo a ja sem to nikdy neodistaloval! Pritom ale vim na 200 % , ze sem to odistalovaval.Zkusim to jeste z istalacniho CD. 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)Citace:
Původně odeslal SOAD
Na to nehled.
Pokud je zdrbany uninstallator tak to asi ani nic neudela ;)
Normalne ten adresar smaz a zkus este mrknout do registru do HKLM/Software/ atd. Ale stejne v regisrech maji nektere hry max tak svoje nastaveni coz nijak kriticky system neohrozuje takze to s klidnym srdcem muzes smazat :)
A taky se nekdy v registru nektery mrchy maskuji za cisekny kod a ja pak jen marne z naznaku hledam, jakyze je to program. Z registru se da mazat, to je OK, lze z nej ale i odistalovavat?S registrem sme kamosi, ale tohle ani nevim, nikdy sem to nezkousel! :oops: No jinak uvidim! Ale i tak diky! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
No v registroch by som dal vyhladať všetky záznamy o súbore, ktorým sa hra spúšťa. Prípadne záznamy na výrobcu hry, ak ovšem nemáš od neho nainštalovanú aj inú hru. Zmazal by som to a potom aj adresár, kde to máš inštalované. To všetko samozrejme za predpokladu, že prebehlo štandardné odinštalovanie hry.
naostro smazat + registy.Citace:
Původně odeslal vd
z registrů stejně nemáš šanci smazat všechno. prostě to tak neřeš, stejně za nějakej čas až ti spadnou okna budeš formátovat, tak co 8-) :-)Citace:
Původně odeslal Gastan
jinak co se týče třeba že odinstaluješ něco a je to pořád v nabídce přidat odebrat programy, tak s tim taky nic nenaděláš.
Jasnacka, tak sem to predpokladal. A pokud jde o padavost, tak sem zatim navisost spokojen s W XP Prof.!!! Jeste se mi nestalo, ze by to spadlo, a doufam, ze to tak zustane. ;D ;D ;D A tu slozku smazu a ošéfuju to i v registru, takze diky za podnety! 8-) 8-) DJ" 8-) 8-)
Zkus to znovu nainstalovat do stejného adresáře - ale pomocí nějakého programu, který dovede celou instalaci zlogovat (Total Uninstall, Norton Registry Tracker, Advanced Registry Tracer,...). V logu pak uvidíš, co a kde (adresáře, reg. klíče) se instalovalo a budeš přesně vědět, co a kde můžeš smáznout (pokud odinstalace nefunguje :-o )