Řešil jsem problém, jak ve tmě vidět na klávesnici. Nakonec jsem koupil drát, kterej strčíte do USB a na druhé straně je malinká baterka s LEDkou. Drát je možno vytvarovat. Napadá někoho jiné řešení, jak osvětlit klávesnici?
Printable View
Řešil jsem problém, jak ve tmě vidět na klávesnici. Nakonec jsem koupil drát, kterej strčíte do USB a na druhé straně je malinká baterka s LEDkou. Drát je možno vytvarovat. Napadá někoho jiné řešení, jak osvětlit klávesnici?
Me na ni sviti monitor, takze na ni bez problemu vidim ;D
Ledky přímo pod tlačítky,mám jich tam 20 v různých barvách.
El wire pod klávesama to se chystám udělat
nemohli by jste nafotit nejake foto ??
Čím to napájíš?Citace:
Původně odeslal wescom
priserny ;D . a hlavne uplne na nic, dyt si musis rukama stinit...atd..Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
v pohodě 8-) jo a jinak jsem to neměl ani tak kvůli klávesám, jako kvůli efektu viz http://www.calver.cz/luke/pc/pc2.htm
http://www.sunbeamtech.com/new/produ...-el%20wrie.htmCitace:
Původně odeslal Chocen
4Commander: Neřekl bych, ve skutečnosti to vypadá o hodně líp a hlavně stylově :lol:Citace:
Původně odeslal commander
Citace:
Původně odeslal Marabu
Napájím to ze zdroje PC + odpory,protože jsem to dal na 12V a ještě potenciometr,takže si můžu i regulovat jak to má moc svítit.
Nejlepsi by byly podsvicena klavesy ala mobil, to by vypadalo fakt dobre. Ale nevim jak by se to dalo udelat.
Kdyby to nahodou nekdo vzdal, tak muze rovnou koupit :mweheh: http://www.eluminx.com/product.asp?pid=5
Marty ma v dolbyovce klasickou modrou katodu z PS electronics a verte neverte sviti zelene. ;D Myslim ze jako decentni reseni je to povedene....
Jiz se to tady resilo tusim ve dredu o modovani dolbyovek... :-)
A kde ji tam narval? :oCitace:
Původně odeslal Dawe
No jo,jenže to už pak není ono,člověk si s tím musí trochu pohrát.Case si taky můžu koupit hotový jaký chci,ale to by mě osobně teda nebavilo :idea:Citace:
Původně odeslal Masster
No tak já jsem to zkusil včera dát do klávesnice (katodu) a nemůžu to smontit dohromady ach jo 300,- v háji
Copak na tom se dá něco pokazit ? Co nemůžeš dát dohromady-katoda se ti tam nevleze/uprav klávesnici/ nebo klávesnici samotnou/musí ti to pasovat podle direk a šroubků/.Citace:
Původně odeslal kořka
já jsem na osvětlení klávesnice taky použil katodu... nalepil jsem ji zezadu na LCD, sice to vypadá hrozně, ale výsledný účinnek se mi hodně líbí :wink: :lol:
já se to chystám v blízký budoucnosti udělat LEDkama. HOMEMADE - pořizovací cena 50Kč při 40 LEDkách :o)
Jestli budeš mít zájem, mlžu ti poslat fotky a schémata s výpočtama ať se s tim nemusíš sr**...
EDIT: a ještě si tam dám další okruhy, který se budou spoštět při Shiftu a numlocku. A bude to úplně COOL!
no ja si svitim mysi, kdyz nemuzu najit nejaky pismenko :lol: a nebo si proste zapmu osvetleni kompu, ale tet mam doma jeden volnej neoz, takze si nekde vezmu 12V(asi trafo) a pridelam si ho zespoda na stul, aby mi svitil na klavesici(mam ji na takovy ty desce co se da zasouvat pod desku stolu) :idea:
jestli potřebuješ psát po tmě tak ti asi nic nepomůže. Buď musíš umět psát poslepu (což neni zas tak velkej problém) a nebo musíš mít průhledný klávesy...
Georg byl u mě na návštěvě.. svítí to optimálně, klávenice je v takovém "oparu", prostě fajnCitace:
Původně odeslal Georg77