Chci si udelat nejaky poradny Case Modding/Tunning PC. Chci to udelat ze si nalepim na case a mozna i na monitor nejaky dobry samolepky. Nevite kde se daji nejaky dobry koupit? Diky
Printable View
Chci si udelat nejaky poradny Case Modding/Tunning PC. Chci to udelat ze si nalepim na case a mozna i na monitor nejaky dobry samolepky. Nevite kde se daji nejaky dobry koupit? Diky
to je asi nejaka sranda ne kamo???
Chci si udelat nejakej poradnej casemodding a pak reknes ze to udelas tim ze si nalepis samolepy???????????? :-)))))))))))
Co je na tom špatnýho? Chci aby moje pc vypadalo xvětu. Nemám ale možnost si udělat airbrush nebo to nějak přestříkat sprejem, nejlepší tam bude nalepit nějakou velkou samolepku nebo samolepku na celý case.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Marabu
tak to radsi nech tak jak to je... to neni zadnej moding..
treba ma namysli takovy ty ultraveliky stickerky, co jako imituji prave airbrush.
Uz jsem to nasel lidicky, na http://www.xamolepky.cz/index.php?action=list&type=car sou fakt cool velky samolepky, udelaji vam i na zakazku.
hmm no asi myslis neco takovyhleho http://www.xoxide.com/caseskin.htmlCitace:
Původně odeslal Marabu
Jo je to ale docela mastny takze asi nic pro lidi co maj eurocase
Ty samolepky budeš mít jako modding a co ještě ten tunning? :-) :eek:
NO TO STRIHANI PRECE :lol: :lol: :lol:Citace:
Ty samolepky budeš mít jako modding a co ještě ten tunning?
Ty bych chtěl lepit :roll: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Kazdic
chtel bych se zeptat jestli teda nekde exituje nejaka galerie samolepek tedy spise otisku.. (jenom jedna barava - obrys neceho..), neco jako ma imho Caleb ci co... a jak to ty reklamni agentury chteji? jako vektorovku asi jo co.. :)
Potreboval bych taky neco na Bigtower ;-)
pri predstave, ze by se mi to pri lepeni nepovedlo a vyhodil bych 50 dolaru... na odstrel :-) ale jinak pekneCitace:
Původně odeslal Kazdic
2Domi:tak to jsem tu postoval pred casem, dej hledat predlohy, ci motivy ...
podle me je to jako ty polepy treba na lednicku. bude to spis pevny a asi to pude stahnout a dat znova, ASI.Citace:
Původně odeslal wincent
panove staci vediet ako to lepit ze ano :) bol o tom aj na bit-techu clanok
vsak si treba kupte cosi podobneho a polepte si lednici. je to fakt easy, uvedomte si ze to delaj pro amiky. Tam ot musi byt vsecko mega easy.Citace:
Původně odeslal SajmoN