v obchode majú za 3000SK MSI FX5200 128MB DDRAM 3,5ns
má ju niekto ? ide taktiť ? je 128bitová ?
Printable View
v obchode majú za 3000SK MSI FX5200 128MB DDRAM 3,5ns
má ju niekto ? ide taktiť ? je 128bitová ?
Pokud chces vykon,porid si jednoznacne kartu na 256 bit platforme.Tento kousek mozna jemne doladit pujde,ale bude Te brzdit tech 128 bit.Na beznou praci s PC to bude v pohode.Ale na hrani novych her moc ne.
Napiš přesnej typ karty... Bojim se že bude 64 bitová .. Ale ta má většinou paměti 4-5ns ...
kup radeji nejakou starsi ti4200 nebo radeona 9500; u tohodle jadra ti ani docela dobry pameti moc nepomuzou a podpora dx9 je ti taky na dve veci...
aj by som bral R9500 alebo Ti4200, len nemajú - iba FX5600 za 5500SK, R9600 za 5500SK a viac...
asi to nechám tak a vezmem RAMky 512MBDDR
vďaka za reakcie ;D
urobis dobre, ten radeon 9600 ani fx5600 nema cenu kupovat, je to slabota :oops:
Rozdíl je až na FX 5700.Takže si radši chvilku počkej a šetři.Ta FX 5200 nemá cenu.Je to jako kterákoliv G4 MX.Byla by to škoda.
Jedině že bys koupil někde už použitou Ti 4200.Je dost výkoná i na dnešní hry.
Kdyz 5700,tak jedine ultra.
ja neviem ako vy ale normalne som nasiel gf4ti4200 nove v BGS-e, a na SR je to vcelku znami VO, tak potom su len dve moznosti: predajca je k***t a nevie sa kuknu do cenniku alebo vsetci chodite len na agem ???
To že ju majú v cenííku ale vôbec neznamená že ju majú aj na sklade, oni (BGS) tam maju napísaných milion vecí a ono je to v reali dosť iné s tými ich zásobami...Citace:
Původně odeslal Jecky
nuz neviem, ale momentalne je tam uvedene 10+ kusov, tak ze by boli az taky blby sa mi nezda, ale ked uz ide o to kto chce ten najde. a ked to zbadam v cenniku tak si zavolam pre istotu a overim - nema problema - a cena je v pohode si myslim 2990,- bez dane
Može byť, ja som len narážal konkretne na BGS, dosť často sa mi stáva že to čo chcem by mali mať a nemajú...Citace:
Původně odeslal Jecky
Nebrat, ako keby si sa pytal "Brat GF4MX s Dx 9.0? :?
ee to je jak brat MX420 nebo spise jako 64 bit. ;DCitace:
Původně odeslal Reno
Fakt by me zajimalo jestli by si FX5200 dala v DX9 aspon Solitare ;D