Zdravim mohl by mi nekdo zmerit roztec der na FX5900 Prosim presne diky moc KaRlOs[C]
Printable View
Zdravim mohl by mi nekdo zmerit roztec der na FX5900 Prosim presne diky moc KaRlOs[C]
Aha tak tady asi nikdo nema na 4u FX5900 tak diky moc... :wink:
no maju tu niektory to je jasne, to si len zartoval, ja mam len gf4ti, kamos ma tu fx5900, ak budem s nim tak sa pozriem na tu karticku fx5900 sp msi, :wink:
sorry ale nak som si nevsimol tento dred. no ja mam vid popis tak ak ti to pomoze ti to mozem zmerat. ale az tak na vecer.Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
jo dik potrebuji to...
este raz sorry ale nak to dnes nestiham ale zajtra mi maju dojst chladice na pamate tak grafiku budem davat von a mozem to pomerat. fakt to uz dnes nestiham ale ak ti to moc ponahla tak zajtra rano okolo 7:30 ti to mozem postnut. inak ak chces tak napis kludne na ICQ.
takze na tej mojej karticke je okolo gpu vo stvorci rozmietnene styri diery ktore su od seba vzdialene 48 mm no a potom tam mam este dalsie dve v ktorych mam pripevneny origos chladic a tie su od seba vzdialene 80 mm. aby si tomu lepsie pochopil tak si kukni obrazok mojej karty. napr. na http://www.msicomputer.cz/image/MSIFX5900XTVTD128.jpg
tak snad ti to pomoze
diky je to 80mm
moderator LOCK