casovo/datovo neobmedzeny GPRS inet ET DN (az na 200MB dodatok v zmluve) si mozete zriadit k novemu tarifu ET Ideal (kopia ceskeho Individual), najmensi mozny tarif musi byt 100Sk, viac som sa k tomu venoval dnes vo weblogu
Printable View
casovo/datovo neobmedzeny GPRS inet ET DN (az na 200MB dodatok v zmluve) si mozete zriadit k novemu tarifu ET Ideal (kopia ceskeho Individual), najmensi mozny tarif musi byt 100Sk, viac som sa k tomu venoval dnes vo weblogu
vedel by si mi poradit kde by sa dal zohnat GRPS modem? najlepsie by bole na slovensku. tiež si chcem dat EUROTEL data nonstop.
Siemens A55@C55, M50, S55, Philips Fisio 620, 820... moderatora prosim o lock uz sa to tu preberalo x-krat, staci hladat...Citace:
Původně odeslal skorec1
2Markoff.tk ja uz fakt na teba nemozem nereagovat.
nehnevaj sa nam na ale ty si fakt nejaky divny alebo trpis nejakov uchylkou?
Si myslis ze to tvoje gprs je nejake svetoborne?
Zalozis thread a hned na to ho chces zamknut?Ved ty si neni normalny!.....
[OT] mno vidis jaky je to uvedomely uzivatel :) napise post a hned ho chce zamknout aby lidi odpovedma nezas**** forum :).Citace:
Původně odeslal Marek
... ale vazne on asi nejak pomotal lock a delete toho postu :)
[/OT]
nikto na to nereagoval a threadov o vybere GPRS modemu/mobilu je tu uz x, navyse by stacilo keby si sledoval ostatne sekcie abys vedel ako to vsade dotycny "uzivatel" zasralCitace:
Původně odeslal Marek