Nevím ktere :-( chci je spíš na hry
Printable View
Nevím ktere :-( chci je spíš na hry
Jednoznacne Creative. Zatial nemam ziadny problem a to ich mam skoro od vtedy co vysli:) takze na hry je to genialne a na filmy tiez super na hudbu ani nevravim. na Hry asi naj.a vsetky konektory pozlatene.
Ty logitechy sem neslyšel, ale ty creative 6700 mam a mohu je doporučit! :D Používám je na hry, muziku, filmy a jsou celkem good! S výkonem a kvalitou sem spokoven. :-)
No vzhledove se mi spis libej ty Logitechy, ale zase ty creativ maj bassreflex ale slyšel jsem, ze trochu vic sumi center :-(
Tak mi to nedalo a dal sem ucho k tomu centru a je to tak, že drobet víc šumí! Ale neni to nic hlasitýho. Sem si toho přes hluk větráku ani nevšiml. Při poslechu ten drobný šumu vůbec nepostřehneš.Citace:
Původně odeslal sirviper
To je asi pravda, ale vetracek z kompu neslysim, ale urcite to nebude tak zly, ted mi to urcite sumi vic nez budou ty novy repraky, LCD uz jsem si vybral, ale ty repraky musim zajit nekam si je poslechnout, treba nekde budou tak laskavy
test zobrazeni
Je to jak sem říkal jen lehkej šum! Pokud v místnosti nebude hrobový ticho nemáš šanci si toho všimnout!
To určitě nebude, furt tam neco hučíí, ale už jsem to stišil ,ještě vyměnit větraček na procesoru a bude to. Asi do nich pujdu, přetřu je na střibno a bude to
rad Ti ich predvediemCitace:
Původně odeslal sirviper
Citace:
Původně odeslal port777
a ktery
no pozri podpis ktore asi?:)Citace:
Původně odeslal sirviper