Mam chifteca 360W a chci vymenit vetrak, padne tim zaruka?
Printable View
Mam chifteca 360W a chci vymenit vetrak, padne tim zaruka?
No pokud to na nem pujde poznat (jako ze na zdrojich vetsinou bejvaji nalepky kery je nutny porusit aby ses dostal dovnitr - tj. poznat to bude, ostatne proto tam ty nalepy jsou :)) tak o zaruku prijdes ... pokud se dovnitr dostanes tak ze nikdy nic nepozna a v pripade reklamace budes schopnej dat zdroj do puvodniho stavu tak o ni neprijdes ... no teda prijdes taky jen prodejce vo tom nebude vedet takze ti ji uzna ;D
Zadna kontrolni nalepka tam neni a na mym minulym zdroji nebyla taky. Psal jsem mejl do cc tak uvidime jak se na to budou tvarit.
Tak jsem si psal s cc a dopadlo to takhle.
ja:
Dobrý den,
mám od Vás koupený zdroj Chieftec 360W a větrák ve zdroji je moc hlučný a chtěl bych ho vyměnit. Zůstane mi záruka?
cc:
Dobrý den,
na zdroji je plomba, pokud se poskodi, tak ano
S pozdravem
Milan Beran
ja:
Ale na tom zdroji zadna plomba neni.
cc:
Dobrý den,
tak ho moc neposkrabejte
S pozdravem
Milan Beran
A mas to vyreseny :wink: :lol:Citace:
Ale na tom zdroji zadna plomba neni.
cc:
Dobrý den,
tak ho moc neposkrabejte
:lol: Tak to je fakt sila. Jen aby si na to pri pripadne reklamaci vzpomnel :!:
Jinak ja mam v umyslu neco podobneho, protoze mi ve zdroji vetrak zacal skripat.... :-( Jo a taky nekdy piska :evil:
Porušení samolepky, nebo plomby jen říká výrobci ať si to skontroluje jestli do toho někdo nelezl a ne konec záruky. Já sloupnu tu samolepku a budu tvrdit že tam nebyla a jak mi dokážou že tam byla ??? Jinak ta odpověď CC se mi líbí :-))
Presne tak, nejaky plomby se neresej... klidne to rozpajej, je na prodjeci aby dokazal ze vymenou vetraku jsi zkurvil zdroj... ale bacha na proudy, koukal jsem ze na vetracakch jsou ruzny udaje, nekdy to nemusi nic znamenat... ale prece jenom vybirej co nejsrovnatelnejsi...Citace:
Původně odeslal Ištván
By me zajimalo, jak by se prodejce tvaril, kdybych mu prinesl zdroj s vystrizenou dirou pro 12 cm vetrak... na funkcnost zdroje nema dira vliv ale na jeho oblicej ano...
Apropo, kdyz zacne vetrak vydavat zvuky, ktere nema ve svych obvyklych vlastnostech, neni to na reklamaci...?? teda pokud zacal rachtat nebo rvat nad normu...??
Pokud řve nad normu, tak je to na reklamaci. Ale otázka zní jaká je ta norma. ;D
ja mam tusim na krabicici 21 dB, mno na vetraku sna napsanej vyrobce a typ, takze doporucuju vlitnout na net a omrknout... kdyz najdes hodnotu tak srovnat s nejakym co jeste nechrochta a pak jit k prodejci na reklamacku...
kdyby byl prodejce kadr tak ti vymeni vetrak na pockani, me to trvalo asi 5 minut (jsme hledal doma nahradni konektor) a nebo jestli jsi sikovny tak at ti da novy...
Druha stranka veci: Ale jako vsechno tak i vetrak ma svou zivotnost, ktera nemusi byt stejna jako zarucni lhut (idealni priklad jsou boty), takze podleha svemu opotrebeni a ten vetrak muze byt uz KO treba tim ze bydlis v oblasti s velkou prasnosti a za to prodejce nemuze.
Nerve nejak moc, spis je tichej, ale vzdycky muze byt jeste vetsi ticho a to ja chci. ;DCitace:
Původně odeslal Ištván