VELKY PROBLEM Z MSI FX 5700 128 MB
Mam jeden dosť veľký problém od kedy som vymenil grafiku tak sa stav skôr zhoršil ako zlepšil. Napr. v GTA posekava na starej išlo gta v pohode.napr.nieketore testy sú ešte horšie ako na starej. Viem že procik je slabý a že SDRAM sú pomalé ale tie hry by mali isť rovnako alebo lepšie ako na starej. A idú horšie.Dalej ma dosť sere skoré v 3D marku 2001 kde som mal 5200 bodov. Čo je fakt úbohé čakal som aspoň 7000-8000.Takže neviem či je niečo zle zapnuté alebo ja neviem čo.V 2003 mam celkom slušných 3085 bodov. Veď aj FX 5600XT ma v 2001 okolo 6500bodov a moja iba toľko. Veď ten výkon je uplne degradovaný. Nieje ta grafika nahodov 64bit ??? .Jedine čo sa zlepšilo je asi iba DVD ktoré je oveľa jasnejšie tie farby sú normálne žive a nie také matne ako na starej.Som stejto grafiky dosť sklamaný. Možno keď bude v lete AMD 2500+ a 1G RAM
a neaka MSI doska tak sa stav hádam zlepši.PS:Napr Battlefield 1942 sa v
nom ani len nepohnem a to na najnišich detaeloch.Morrovind trocha seká v eksteriery ale v interiéry to celkom ujde.Takže je to strašne. Vždy budem CELERON nenávidieť a vždy ho nebudem odporučať.Aj do nejakej sprostej kancalarie radšej odporučím AMD ako CELERON.Fakt neviem prečo INTEL roby CELERONY to nech radšej nechá voľný trh AMD a nech vyrába iba P4 ale to by asi skrachoval .Ale nech skrachuje. NECH ZIJE AMD.