pomoc rychlost 48x nepali 48x
mam novou smazku LG GCE-8525 a pri paleni v Neru 6.3.0.2. mi trva 700MB cedecko 3min22sec. pritom jsem mel zvolenou rychlost smazeni 48x! ty 3min22sec odpovida zhruba 23x kde je problem? pouzivam Windows XP, Duron 1,3GHz, 256MB RAM a hadr HITACHI 80GB 7200ot Jak rychle to pali Vam? moc dik
Re: pomoc rychlost 48x nepali 48x
Citace:
Původně odeslal kapi
mam novou smazku LG GCE-8525 a pri paleni v Neru 6.3.0.2. mi trva 700MB cedecko 3min22sec. pritom jsem mel zvolenou rychlost smazeni 48x! ty 3min22sec odpovida zhruba 23x kde je problem? pouzivam Windows XP, Duron 1,3GHz, 256MB RAM a hadr HITACHI 80GB 7200ot Jak rychle to pali Vam? moc dik
ako uz bolo napisane nepali sa konstantnou rychlostou ale po zoinach a poistupne sa zrychluje takze rychlostou co si zvolis sa palti tak mozno 20% CDcka
kazdopadne rychlostou 48x napapaluju len kokoti co bud nevedia co s peniazmi alebo maju radi nekvalitne napalene CDcka, za rozumne maximum povazujem 32x, vplyv na rychlost napalenie je u vyssich rychlosti minimalny
Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
kazdopadne rychlostou 48x napapaluju len *** co bud nevedia co s peniazmi alebo maju radi nekvalitne napalene CDcka
prosim vysvetli mi, proc 48x napapaluju len ***. proc je to nekvalitne atd. dekuji
Citace:
Původně odeslal commander
Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
kazdopadne rychlostou 48x napapaluju len *** co bud nevedia co s peniazmi alebo maju radi nekvalitne napalene CDcka
prosim vysvetli mi, proc 48x napapaluju len ***. proc je to nekvalitne atd. dekuji
Zřejmě tím myslel třeba to že odstředivá síla neblaze působí na tvé zapsané informace na médiu. Přecijenom nějakou dobu zapisovací barvivo tuhne po zásahu laserem a než ztuhne tak je tekutý :idea:
Takže při vysoký rychlosti máš z tečky skoro šikmou čárku + pokud je to nějakej No-Name medium tak je neúspěch zaručen :!:
Doufám,že sm to vysvětlil maximálně polopatě :-)