Už jsem zjistil, že to asi bude výplod COREL WORDPERFECT, ale nikde nemůžu najít nějaký konvertor, nebo aspoň prohlížeč...
Pomůžete někdo, pls? :oops:
Printable View
Už jsem zjistil, že to asi bude výplod COREL WORDPERFECT, ale nikde nemůžu najít nějaký konvertor, nebo aspoň prohlížeč...
Pomůžete někdo, pls? :oops:
Ve Wordu to jde otevřítCitace:
Původně odeslal Darth Sidious
Nejde, hází to nějaké čtverečky a klikyháky při jakémkoliv kódování... :?Citace:
Původně odeslal Kon
...doinstaluj si převodní filtr...Citace:
Nejde, hází to nějaké čtverečky a klikyháky při jakémkoliv kódování... :?
A kterej? Na instalačce MS OfficeXP jsou jenom pro starý WordPerfect 5 a 6 a ty mám nainstalovaný...Citace:
Původně odeslal kamil
je to otazka a ne odpoved: umi OpenOffice otvirat .WPD ?
Taxe nakonec ukázalo, že dokument byl vytvořen v PCSuite602!!! :evil: :evil: :evil:
Daso ho rozlousknul a převedl do Wordu - tisíceré díky... ;D ;D ;D
Rada závěrem:
pokud chcete něco přenášet a nevíte kam, požívejte RTF, je opravdu dobrý a téměř bezproblémový (no jak na co)...
Nejlepší je pochopitelně PDF. Ať žije...
Pokud bych měl možnost ovlivnit, v jakém formátu mi bude dokument poslán, jistě by k výše uvedenému problému vůbec nedošlo - bohužel, právník protistrany při soudním jednání si jaksi nenechá mluvit do toho, jaký software k tvorbě dokumentů bude používat... :wink:Citace:
Původně odeslal kamil
...neber to tak osobně, byl to spíš takový pozdech nad všeobecnou negramotností uživatelů elektronických médií. Vždy mne např. dokáže potěšit v emailu obrazová příloha vložená v napuchlém BMP...
Bohužel docházím k přesvědčení, že čím vyvšší vdělání a rádoby prestižnější povolání, tím víc platí výše uvedené (neberte to jako absolutní pravidlo)...
Tak to doufám, že jsem ta výjimka... :wink: ;DCitace:
Původně odeslal kamil
sorry ze otvyram starej topik ale nedocet sem se tu jak teda prevedu WPD na pouzitelnej format kterej otevru v office 2007 cz kterej pouziva otec / samozrejme z bejvali prace si pritahnul vsechno ve WPD noob jeden :D /
Hmm, tak to je problem, nejaky davkovy prevod tehle formatu, nevom o nicem, co by takhle fungovalo, coz na druhou stranu neznamena, ze by neco nemohlo existovat.
http://www.processtext.com/abcwordperfect.html
tady jsem nasel davkovej konvertor, nicmene zda bude konverze fungovat na tvoje dokumenty, cert vi :)
Ale testnout to muzes :)
To by řešilo ten word perfect zřejmě, ale asi ne 602 office...
Já bych šel cestou nepřevádění, ale instalace a využití nativního programu.
Pokud je to skutecne dokument takto zahadne "znetvoreny" 602 PC, pak jine reseni ani nebude, nebot jsem mel a obcas i mivam obdobny problem s oteviranim ve wordu, a jinou cestu nez instalaci 602 PC Suite, otevreni a ulozeni do nejakeho prijatelneho formatu jsem nenasel.