Zdar lidi, tak jsem zkusil nainstalovat Windows XP Professional, ale nechal jsem si i Windows 98. Teď mám 2 Windowsy a ani v jednom mi nejde zvuk a to nemám nic ztlumené a všechno mám nainstalované a zapojené. Co s tím?
Printable View
Zdar lidi, tak jsem zkusil nainstalovat Windows XP Professional, ale nechal jsem si i Windows 98. Teď mám 2 Windowsy a ani v jednom mi nejde zvuk a to nemám nic ztlumené a všechno mám nainstalované a zapojené. Co s tím?
neinstalovals to snad na jednu partisnu...
ne ;D
jestli jsi jen nainstaloval dalsi system (na dalsi disk), tak to nemuze mit vliv. a to, ze to nejede ani v jednom systemu bude mit nejspis spolecnej duvod. nepises co mas za hw, ale jeste jednou vsechno zkontroluj. jestli mas vse nainstalovano dobre,zvukove zarizeni mas zobrazene ve spravci zarizeni a hlaskou toto "zarizeni preacuje spravne", tak hledej problem v nastaveni zvuku,kabelech...nic vic snad ani nejde.
mozna pricina muze byt treba i vysoka frekvence PCI po oc...
Zapojený mám všechno a nastavení mám taky všechno dobrý ale zjistil jsem, že zvuk jde ale když mám repro naplno a to jenom dost potichu. Hardware: Intel Pentium 4HT 2,67Ghz 533Mhz, 512Mb DDR RAM, GeForce FX 5600 256Mb, Creative Sound Blaster Live 5.1, a repro Genius Life Sound SW-HF 5.1
Kontroloval jsi to treba sluchatky? Nemas spis v riti zesilovac v repracich?Citace:
Původně odeslal Mikule
Se sluchátkama zvuk taky nejde, jenom když zapnu funkci Digital output only tak zvuk ve sluchátkách jde ale hrozně to šumí