-
Nefunkcni disk
no vypada to asi nasledovne http://rygr.net/disk.jpg no ted muj hlavni dotaz..to ze je disk ***** mi je tak nejak jasny.. ale ted.. vyjde mi s timdle reklamace?? a zadruhy potreboval bych ven naky data.. mam tam prace za posledni pulrok jak doma tak ve skole.. mam uplne ten samej disk doma... jen s trochu starsim firmware, myslim doma 3.03 a tady na tom 3.07 ... jak to mam kdyztak udelat??? prosim nejak pomoc ... dekuju
-
to tu neni opravdu nikdo kdo by mi poradil ?? treba jestli tam ta elektronika je nejak zaludne pridelana nebo neco.. naky rady postrehy.. jestli to ma vubec smysl?
-
Elektronika sa vacsinou meni lahko. Otazka je, ci to s tou druhou bude fungovat...
Co je ta zhorena suciastka? Nemas foto aj nezhorenej (z toho druheho disku)?
-
Pokud se přesně shoduje typové označení obou disků, mělo by to jít vyměnit (přinejhorším to nebude fungovat, ale disk to nezničí). Pro jistou si ještě porovnej oba plošňáky vedle sebe, jestli jsou stejný. A opkud máš dost trpělivosti a odvahy, odpájej zdravou součástku ze zdravýho disku (pak ji tam zas vrať) a proměř ji, co to je zač. Já takhle vyráběl cívku místo spálenýho SMD.
-
fotku nespalenyho budu moct poskytnou zitra.. nejhorsi je ze je to lehce vosmahly i vokolo... me jde o to vytahnout par dat a poslat na reklamaci...takze to proste projet jestli sou soucastky stejne na obou a maj stejny oznaceni??