Zdar! Chtel bych se zeptat jakej rozdil je mezi Pentim MMX (200), ktery ma celej povrch takovej matne sedej (jako starsi pentia) a Pentiem MMX (200), ktery ma cernej povrch a je tam plechem zakryty jadro (vypada jako Celeron PPGA)?? dik
Printable View
Zdar! Chtel bych se zeptat jakej rozdil je mezi Pentim MMX (200), ktery ma celej povrch takovej matne sedej (jako starsi pentia) a Pentiem MMX (200), ktery ma cernej povrch a je tam plechem zakryty jadro (vypada jako Celeron PPGA)?? dik
Ten plechac de taktit jak vino (videl som ist na 300MHz, sam som mal taku 166 co behala na 266) to sede jak to opisujes je stare keramicke puzdro a s tim pravidla nenataktis nic moc, inak vnutri je ten isty procak
noprave ze asi nejni :) jeden nesl prizvisko overdrive. nejak se lisi v multiplikatorech a mozna v necem navic
Keramický P150@210 3.5V ;D
Hmm, tak zatim mam ten keramickej na desce FIC VA-503+ a bezi pri napeti 2.8V @ 2.7V na 225Mhz (2.5x75Mhz) a ten druhej plechovej bezi na desce Gigabyte GA-586T2 pri 2.7V taktez na 225Mhz, ale to je skoro maximum te Gigabyte a multiplikator nejak nejde menit, tak to zkusim prohodit...