Zdar,
objevil jsem to v ceniku www.axes.cz
Sapphire Radeon 9800 PRO, 128MB DDR, AGP 8x, TV-OUT, DVI......8 177Kc (vcetne DPH, EU cena)
Proc je to tak malo? Neni to nejak osizeny treba na pipelinech a tak?
Printable View
Zdar,
objevil jsem to v ceniku www.axes.cz
Sapphire Radeon 9800 PRO, 128MB DDR, AGP 8x, TV-OUT, DVI......8 177Kc (vcetne DPH, EU cena)
Proc je to tak malo? Neni to nejak osizeny treba na pipelinech a tak?
no tyvoe asi to je naka haluz ale jestli to myslej vazne tak se jedna o super kup :o
Jinak osizeny by to nemelo bejt, nevim nic o tom ze by se dali naky osekany verze R9800Pro...
To neni možný za 6702,- bez DPH to bych prodal babičku abych to mohl koupit jestli to půjde tak moje R9700 jde po 3 nedělích co jí mám z domu
Si taky myslim, ze je to preklep :|
Ještě nevypadá špatně ten Excalibur ale jde o to jak je kvalitní ???
Ja jim tam uz napsal, ze se pro to zitra stavim, aby mi to nechali stranou :-)
Takže je to pravda že je tam maj za normální maloobchodní cenu?
Martine tak dej pak kazdopadne vedet co je na tom pravdy az zjistis vic!!! To me fakt zajima ;D
Jasne, dam vedet, ale je mi dopredu jasny co mi napisou :lol:
Tak mi zatim neodpovedeli, ale zjistil jsem tohle:
Technické parametry:
Čip: Radeon 9800 Pro (380MHz)
Paměť: 128MB DDR (680MHz)
Sběrnice: AGP8x/4x/2x
Rychlost vykreslování: 3,04Gpixelů/s, 3,2Gtexelů/s, 380M trojúhelníků
Anti-aliasing: FSAA 2x/4x/6x
RAMDAC: 2x 400MHz
Výstupy: VGA, DVI-I, TV-out
Podporovaná rozhraní: DirectX 9.0, OpenGL 2.0
Co vy na to? Je to normalni 9800Pro (nemam vubec predstavu)
EDIT: tak jsem zkouknul paramatry s jinyma 9800Pro a sedi to. Jen doufam, ze to nemam min pipeline apod. To tady neni uvedeny. Jeste pockam, jestli mi odpovi.
Cena haluzni mi neprijde,za podobnou koupis HIS9800 Pro v Levi,ovsem chce to D cenu nebo lepsi :wink: Kdysi taky meli v CC 9500 Pro za 6500 s dani kdy ho ostatni meli za 8k atp Nejlepe vystourat,kde to Axes za tudle cenu nakoupily sami 8-) Osobne bych bral spise Sapphira nez HIS Excalibur za stejnou cenu...
OK, ja ji beru. Mne slo jen o to, jestli neni osizena treba na pipelinech nebo podobne. Prestoze se jmenuje 9800Pro.
Beru ji.
.... melo by to bejt presne tak jak pisou, retailofka :wink:
Tak mi napsali, nejde o preklep, karty jim dorazi zitra.
Ještě jestli taky opravdu dorazí ... Nerozumím tomu, ale kdyby to bylo "košer", tak nemůžou stát tolik - na žádném z hlavních VO v ČR je nemají za cenu ani vzdáleně podobnou :!:
Jan555: Za podobnou cenu to maj v ABI.
Věru že ... Odkud to asi je ???Citace:
Původně odeslal Martin
Je mi to jedno, v Po= po vejplate to beru.
Když budou, dokud nebudou někde skladem a někdo to nekoupí, tak tomu moc nevěřím - stačí, aby se někdo uťukl na VO v ceníku a je to ... No, uvidí se :!:
Ty karty jsou opravdu bezne dostupne, a AXES na ne ma moc peknou cenuCitace:
Původně odeslal jan555
A odkud ??? (zatím jsem je neviděl na VO, na žádném MO nejsou skladem)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Jestli to tak je, tak si ATIna zase zlepší už tak drsnej podíl na trhu :!: ;D
V patek mi dojdou, po dohode s dodavatelem mam na ne akci :) 8099,- s DPHCitace:
Původně odeslal jan555
Zřejmě se lekli migrace ke zlevněný FX5900, teď už to těžko kdo bude řešit :!: ;D
Mozna to tak asi opravdu bude ;D Otazkou je co ted udela nVidia, zeby taky FX5900Ultra za 8tacu? ;D 8-)Citace:
Původně odeslal jan555
Kupoval jsem tuto kartu (9800Pro v Levi za 6760 bez DPH) před 14 dny je naprosto v pohode zatim bez úpravy chlazeni 450/360 paměti má 2,86ky...